Este un deja-vu, iti aduci aminte ca acest lucru l-ai facut deja, ori in vis, ori in viata anterioara etc... Se intampla doar ca creierul isi aduce aminte de ceva. Asta tot
e normal... si prietenului meu i se mai intampla
Deja-vu saaau e o premonitie, depinde de ce ti se intampla si eu am avut astfel de premonitii si aproape toate s-au si intamplat.
Deja-Vu![]()
Eu nu patesc asta niciodata in activitati cotidiene![]()
Uite... odata mergeam prin gradina[eu nu ma duc in gradina
]si am avut impresia ca am mai facut asta
Sau cand eram afara, pur si simplu, am avut impresia ca am mai vazut aceiasi secventa odata
Nu stiu de ce am senzatia asta
Este vorba de un fenomen numit DEJA VU si am impresia ca poate fi indus in psihic prin experiente/posturi traite sau inchipuite anterior, dar nebagate in seama. Aceste experiente/posturi se inregistreaza in subconstient fara ca noi sa observam acest lucru iar mai devreme sau mai tarziu cand ceva in jurul nostru ne pare familiar apare probabil acel sentiment.
Am dat intamplator peste explicatie interesanta despre acest fenomen : Care implica sau mai exact nu implica existenta universurilor paralele (precum spune si Michio Kaku). http://www.youtube.com/watch?v=Ks_UHmaZcSg&feature=g-vrec
Se numeste deja-vo ceea ce ti se mai intampla o data nu situ sigru dac aeste normal da ris mie mise intampla de obicei visezi acele chiesti si dupa aceea intr-o zi chiar ti s eintampla sa il faci in real. Prima oara e in imaginatia ta in visul tau, cum ai vrea tu sa aprcurga ziua, si la catv atimp chiar acea zi vine si ai zenzatia aia.
Si eu am senzatia asta de multe ori, uneori chiar ma sperii...cred ca e din cauza la steres sau doar ca ti se pare! Nu pot sami explic nici eu.e o senzatie ciudata!