| UnVirginTristȘiDisperat a întrebat:

Vouă nu vi se pare o dovadă de cruzime să aduci un suflețel nevinovat pe lume și să îl lași să se facă de râs în diferite contexte? Mai bine nu îl mai faci, îi este mai ok în neant, decât să fie traumatizat că s-a făcut de râs cu tot felul de chestii.

24 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Orice vietate odata nascuta trebuie sa invete "Scoala Vietii", cu toate binele si relele cu care se intalneste.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Bula):

Școala vieții?! Pe bune?!
Păi dar școala vieții o învață tocmai, cum spuneți dv, cei care se nasc din pan și bombard care nu au niciun interes după naștere și-i aruncă în orfelinate și pe drumuri.
Da, ăia, da, devin animale de pradă, deși la ce vremuri trăim, nici nu e ceva rău, însă ei se adaptează doar la mediul lor. Dar oricum ei vor fi primi judecați de această societate bogată și ipocrită, deși e drept că lor nici nu le prea pasă.
Însă mai suntem și noi, oamenii care nu avem nici familii unite și perfecte, dar care totuși am primit o educație too much, și ne e menit să nu ripostăm, să luptăm să fim buni și eleganți până la capăt sau doar să capitulăm în orice caz pentru liniștea noastră. Aceștia, din păcate, nu pot învăța Școala vieții a dv, aceștia sunt prea eleganți pentru a-și murdări mâinile, însă tocmai pentru că nu-și murdăresc mâinile și suportă prea mult sau adună prea mult, în cele din urmă innebunesc, ca în final tot ei să fie cei judecați de societate.
Deci nu toți putem să ne coborâm la Școala Vieții. Unii avem prea multe maniere și educație.

| Bula a răspuns (pentru anonim_4396):

"Scoala Vietii" este ansamblul de cunostinte si experiente (de tot felul) cu care are un om tangenta pe parcursul vietii (indiferent de sursa).

| darrio2007 a răspuns:

Tu vorbind in calitate de suflețel?

| RAY a răspuns:

Nu noi alegem sa existam dar putem decide daca ne reproducem sau nu, faza e ca asta duce spre eugenism https://ro.wikipedia.org/wiki/Eugenism, sunt femei care stiu ca vor avea copii cu down dar religia interzise avortul iar societatea spune ca nu conteaza numa sa vina pe lume,societatea,religia,familia nu ii vor pasa de el, noi traim intr o lume de minciuni, amagiri, care parinte ti ar dori un copil retardat care nu se va descurca niciodata, el va avea o suferinta extrema si va fi o povara, asta e realitatea dar oameni mereu mint ca sa para morali

| doctorandus a răspuns:

Orice om s-a facut de ras la un moment dat. Nimeni n-a fost scutit de asta.

| gabicoo a răspuns:

Cine te-a supărat?

| minrest a răspuns:

Aia in fata carora te-ai facut de ras, dupa perceptia ta, au si uitat, si tu te cainezi in continuare. Cum adica sa iti fie mai bine in neant? Ce vizualizezi cand spui asta? Acuma, spune si tu, nu e dovada de cruzime sa poti aduce pe lume un sufletel nevinovat, sa poata vedea si cerceta toate lucrurile interesante care se intampla in lume, sa fie participant la saltul omenesc, o maimuta fara coada si par care scruteaza universul intr-un corp fragil pe care il tine in viata prin inteligenta, si tu sa nu o faci din spirit de economie, iar cu banii economisiti sa mananci de cateva ori pe luna la restaurant?

| johnnny123 a răspuns:

Adică? Poți să fii un pic mai specific?

| RAY a răspuns (pentru johnnny123):

De exemplu copii cu Sindromul Down

| UnVirginTrist?iDisperat explică (pentru RAY):

Mă refer că indiferent ce problemă ai avea (sau chiar dacă nu ai vreo dizabilitate), oricât de bine ai fi educat, tot te vei face de râs în diferite situații și este mai bine să se evite această traumă prin nenaștere.

| RAY a răspuns (pentru UnVirginTrist?iDisperat):

Tu crezi ca eu am ales sa am adhd care vine si cu bonusuri la pachet? pe vremea parintilor nici nu se stia de adhd, anexitate, depresie, autism, nici azi multi nu stiu, iar empatia in Romania e la zero, suntem pe locul 1 la bulling, iti dai seama cata suferinta va avea copilul ala, nici pe mine nu ma cred multi ca am adhd apoi se mira

| RAY a răspuns (pentru UnVirginTrist?iDisperat):

Eclesiastul 4:3
Dar mai fericit decât cei morți sau cei vii, este cel care nu s-a născut încă, cel ce nu a văzut încă faptele rele care sunt făcute sub soare?

| johnnny123 a răspuns (pentru UnVirginTrist?iDisperat):

Ah, tu ești ăla cu anti-natalitatea, care crede că soluția la problemele omenirii este ca omenirea să dispară...
Ok, nu mai am alte întrebări.

| Arthurrrr a răspuns (pentru UnVirginTrist?iDisperat):

Dar de unde să știe o femeie înainte de naștere, că copilul ei se va naște cu o dizabilitate?; sau se poate afla în timpul sarcinii că copilul va avea dizibilități?

| RAY a răspuns (pentru Arthurrrr):

Sindromul Down?

| Seba2013 a răspuns:

Este doar un Unghi dintr-o Perspectiva mai mare. Majoritatea.

Majoritatea productorilor de filme scot produsuri optimiste. Asa trebuie sa fii si tu, sa vesi varianta (hermenéutica, interpretarea) buna a vietii.

Strainii nu vor oameni ca sa le faca competenta. Vor oameni subevoluati ca sa ii aiba la mana.

Trebuie avut grija cu asemenea oameni ca tine, pentru ca poate demoraliza o populatie. Multi spioni si intrusi invata limba romana doar ca sa DESTABILIZEZE POPULATII. Tarile investesc mult in controlul psihologic a-l populatiei. Toti ai devenit protestanti vanduti la alte popoare.

Europa este o aparenta care mascheaza dorinta imperialistilor de a devasta resurse. Esenta este lupta pentru expansiune si influenta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da!
Pentru că panar și bombard fac copii de ăștia. Și da, la dracu de nu ăsta e adevărul suprem. Fie că vrem, fie că nu vrem să acceptăm. Restul fac copii cu frică de Dumnezeu, iar cele care fac copii accidentali, dar măcar sunt bazate și capabile, sunt tot pentru că ele au întors capul către Dumnezeu. Și la fel stă treaba și cu macho manii ăștia single cu copii, la fel. Dacă tipul visează doar duști, panar și distracții, aia e, să nu ne mire unde ajunge drak societatea asta. Că da, fix acolo se îndreaptă. Eu am tot vociferat pe tema asta și din perspectivă personală, cât și din perspectiva de cadru didactic. I-aș ucide cu propriile mâini pe acei părinți care trimit copilul la școală, scuză-mi expresia, dar în c**ul gol".

Și până la urmă și la Biblie scrie, că dacă nu ești cinstit în fața Domnului, adică căsătorie, adică femeie creștină cu bărbat creștin, adică femeie însărcinată care, bea, fumează, poate chiar și mănâncă numa procesate și toate cele cât cuprind, și o să te surpindă, dacă ești băiat, că o să crezi că aici o să acuz doar femeia perv, nu, și femeia creștină cu un bombard lângă ea, care, ea muncește, și ăla umblă cu toate stricatele, la fel, ajunge în păcat. Că păcatul merge până la al 4 lea neam. Sorry!
Dar să nu credeți voi, că doar femeile sunt de vină pentru bolile copiilor. Și ei sunt de vină, acei perv care au impresia că s-au născut doar să fu**ed up.

Deci, dacă azi te faci de râs, dacă azi te calcă toți în picioare, dacă azi nimeni nu te respectă și tu nu poți riposta, dacă ai ajuns claustrat în casă că ți-e prea frică de societate, caută la mama și tatăl tău. Ei te-au adus pe lume, fără să se gândească la viitorul tău mai bine. Ori dacă s-au gândit, oricum te-au făcut, dar nu s-au gândit mai mult la tine, ci la ei, când te-au făcut pe ideea "să avem și noi un sprijin la bătrânețe". Cam așa gândea
oricum generația trecută și cea de ieri o judecă pe cea de azi, care nu mai dorește să fix ce spui tu aici, să aducă copii pe lume, pe care să-i chinuie și să nu se chinuie nici ei.
Deci mereu vor fi de vină părinții sau neamul.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca copilul din tine ar avea Sindromul Down si ai stii asta in timp ce esti gravida si poti avorta ce ai face?

| EestiSodalane a răspuns:

Păi de ce eu ca parinte as presupune ca odrasla mea se va face de râs?

| angel6lust a răspuns:

Da, și mi se pare și greșit să faci prunc dacă ai boli transmise în mod genetic.

| Arthurrrr a răspuns:

Vrei să zici că mama ta e devină că te-a născut? Poate nu a știut că te vei naște cu o dizabilitate

| Arthurrrr a răspuns:

Când ai pus întrebarea, te-ai referit la tine, sau la altă persoană care s-a născut cu anumite dizabilități?

| gllopel a răspuns:

Si sufletelul ala esti tu?