TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Tehnologie

Tehnologie

• 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
TPU.ro
TPU.ro întreabă:

Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!

Poţi să ajuţi?
anonim_4396
în 12 Iunie |

O intrebare ca deja m- a bagat in ceata! Detin o placa PC asrock ucc n68c- s, detin si alt calculator(pentru haiteri) dar vreau sa il fac si pe asta se mearga la puterile lui maxime... daca tot rufus...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
stefy57
în 12 Iunie | stefy57 întreabă:

Salut prieteni. Caut un PC Desktop reconditionat care sa ruleze Win 11, la un preț de max.700 lei. Accept pentru asamblare și componente reconditionate (numai procesor, placa de bază, memorii, ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
MihaiAlx2007
în 12 Iunie | MihaiAlx2007 întreabă:

Salut băieți., ieri când mă jucam și eu cs 2 pe PC a venit o pană de curent în tot satul, când am dat să aprind PC ul după aceea nu se mai aprindea nimic efectiv, nici ventilator nimic, l...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
EdiMarcu
în 12 Iunie | EdiMarcu întreabă:

Ce canale de YouTube din România urmăriți? De orice categorie

4
Răspunde Raportează
Antonio888666
în 12 Iunie | Antonio888666 întreabă:

Îmi recomanda cineva un site web / aplicație pe care pot viziona canalele românești (adică de pe Televizor)? DAU FUNDA!

2
Răspunde Raportează
AndreiDeyu2004
în 11 Iunie | AndreiDeyu2004 întreabă:

Salut. Vi se pare normal sa am mereu 0- 1 vizionari pe TikTok? Mi se intampla asa de vreo 3 saptamani si daca repostez clipul, revine la peste 1000. Mentionez ca am peste 500 de urmaritori. Cand aveam...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Adi1987
în 10 Iunie | Adi1987 întreabă:

Deci undeva pe un camp pe un stalp este pusa o camera de supraveghere si prin zona respectiva este pustiu, nu prea sunt oameni, camera este indreptata sa vada spre o directie anume si tu daca vii in ...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
octav005
în 10 Iunie | octav005 întreabă:

Bună ziua. Îmi recomandați o lanterna puternica de mana pe acumulatori după Al...press? Ceva pana în 200 de lei. Sa bata măcar 100m s.au mai mult?

3
Răspunde Raportează
Monkeydluffy033
în 10 Iunie | Monkeydluffy033 întreabă:

Salut! Am un laptop vechi Hp 15- g011sq din 2014 care s- a stricat si mama mea vrea sa- l duc la reparat dar eu refuz sa duc laptop- ul la service pentru ca e prea vechi si nu merita, de aceea apelez...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Iunie |

Cum pot afla câți MB au mai rămas pe o cartelă Digi Mobil pe abonament dacă titularul nu sunt eu?

2
Răspunde Raportează
Adi1987
în 9 Iunie | Adi1987 întreabă:

Am o camera de supraveghere si vreau sa o conectez la internet sa o pun undeva afara intr- o curte la o casa, acolo la casa respectiva nu am internet tras prin cablu, nu am router acolo si afara in ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
octav005
în 9 Iunie | octav005 întreabă:

BUNA seara. CE rol are un o statie dock pentru un Laptop?

7
Răspunde Raportează
Comat
în 9 Iunie | Comat întreabă:

Bună ziua Mă confrunt cu o teamă, datorită faptului că în galeria de pe telefon apar poze cu operatiuni cu cryptomonede de la Trust Wallet, deși eu nu am făcut poze. Oare cineva poate sa între...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
NadyPorahy
în 9 Iunie | NadyPorahy întreabă:

Bună! Aveți cumva emailul celor de la Minimax? Mulțumesc!

0
Răspunde primul Raportează
Oltenclan
în 9 Iunie | Oltenclan întreabă:

Bună ziua TPU! Caut sa cumpăr un ecran (display) pentru televizor Horizon 32hl7330H din televizoare pentru piese sau orice doar sa fie funcționabil ecranul! Mai mult de 100 lei nu pot oferi

4
Răspunde Raportează
Cuceri98
în 9 Iunie | Cuceri98 întreabă:

Salut, am o intrebare.Am intrat pe un site, am incercat sa imi fac cont si nu a dat voie ca cica nu am permisiunea sa folosesc aceasta adresa de emailAm facut o alta adresa de email si la fel.Care e explicatia?...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Oltenclan
în 9 Iunie | Oltenclan întreabă:

Bună ziua TPU. Caut sa cumpăr un ecran(display) de televizor Horizon 32hl7330H fara crăpături sau fisuri, mai mult de 100 lei nu pot oferi, care are mă poate contacta.

3
Răspunde Raportează
Florea20
în 8 Iunie | Florea20 întreabă:

Salutare, mi- am cumpărat acum 6 luni un laptop de gaming Asus rog strix g16, nu am avut probleme cu el, de curând am schimbat metalul lichid și - am curățat într- un service specializat. Problema...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
LisaJulie
Întrebare recomandată în 8 Iunie | LisaJulie întreabă:

Mereu când deschid laptop- ul apare fără internet chiar dacă am Wi- Fi și trebuie sa apăs pe Wi- Fi- ul casei chiar dacă am internet! De ce apare fără internet când deschid laptop- ul și trebuie...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Stefan17912981
în 7 Iunie | Stefan17912981 întreabă:

Buna! Vreau sa schimb un router de la digi deoarece eu am abonament Fiberlink 1000 si routerul este cu WIFI 4 si nu 6. E routerul pe care mi l- au dat ei cand am facut abonamentul. Problema e ca routerul...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Leca_Stefan_1961
în 6 Iunie | Leca_Stefan_1961 întreabă:

La un transformator de 240 primar, secundar 6, 3v ce grosime trebuie sa aibă sarma in secundar?

8
Răspunde Raportează
Monkeydluffy033
în 5 Iunie | Monkeydluffy033 întreabă:

Buna TPU. Ieri mi- am cumparat de la Altex o boxa portabila JBL GO Essential cu numai 99 lei si am ramas dezamagit de aceasta boxa in cutie scrie ca ma tine 5 ore si de fapt ma tine doar o ora si maine...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
LisaJulie
în 5 Iunie | LisaJulie întreabă:

Se pot șterge automat unele documente dintr-o aplicație dacă nu o accesezi mult timp?

8
Răspunde Raportează
Lightning1997
în 5 Iunie | Lightning1997 întreabă:

Buna ziua. Daca schimb displayul la un telefon la service, dupa ce il repara ramane codul pin de deblocare ecran? S a scos cartela din el. Si datele din el raman?

4
Răspunde Raportează
Meghesan_Flavius_1988
în 5 Iunie | Meghesan_Flavius_1988 întreabă:

Bună ziua! Dacă am blocat pe cineva pe Facebook și pe Messenger, iar după block, am șters conversația. Cum fac să pot vorbi din nou pe Messenger, dacă ne- am reîmprietenit? Pe Facebook, arată...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
dianaaaaa01
în 5 Iunie | dianaaaaa01 întreabă:

Buna! Vreau să învat să gândesc în limbajul C+ + (sunt la liceu ), iar pe internet am găsit o carte pentru început, intitulată " Bazele programării - Limbajul C+ + de dr. Doru Anastasiu Popescu....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
RobocopBuisness
în 4 Iunie | RobocopBuisness întreabă:

Pareri Malwarebytes Scam Guard? Stie si numere de telefon?

2
Răspunde Raportează
DeaconescuTudor
în 4 Iunie | DeaconescuTudor întreabă:

Am o intrebare: Samsung nu are modalitatea de a- ți filma ecranul ca alte telefoane spre exemplu Huawei fără a instala o aplicație externa și încă ceva nu are o aplicație de editat video implicita...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
DeaconescuTudor
în 4 Iunie | DeaconescuTudor întreabă:

Salutare! Am o întrebare legata de OpenSot am vrut azi sa exporte un clip video am lipit mai multe părți dintr- un video și l- am exportat am setat format video și audio format MP4 și când să- ...? (mai mult)

0
LisaJulie
în 3 Iunie | LisaJulie întreabă:

De ce aplicația Whatassup nu mai funcționează pe anumite modele de telefoane?

7
Răspunde Raportează
Adi1987
în 2 Iunie | Adi1987 întreabă:

Stiti ce nu inteleg eu? Prima data am avut televiziune prin Focussat, am avut un router de la Romtelecom care era destul de slab aveam 2mbs viteza de pe net am avut si un telefon fix si aveam un stecher...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Arthurrrr
în 2 Iunie | Arthurrrr întreabă:

Cum aflu dacă televizorul Samsung e smart,dar televizorul e montat pe un suport sus și nu vreau să-l mai dau jos, pot afla doar din telecomandă dacă e Smart?

4
Răspunde Raportează
RobocopBuisness
în 2 Iunie | RobocopBuisness întreabă:

Daca cumpar Media player Amazon Fire TV Stick 4K (2024), Wi- Fi, Alexa Voice Remote, Negru Se vad filmele de pe Jellyfin bine? Adica claritatea e mai buna decat pe un chromecast? Care model de...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Crest
în 2 Iunie | Crest întreabă:

In noiembrie anul trecut mi- am asamblat primul meu pc. Totul a fost ok, doar ca la aproximativ 3 luni de la asamblare au inceput sa se aprinda led- urile de alimentare de la placa video, desi aceasta...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Maricochetacasei
în 2 Iunie | Maricochetacasei întreabă:

Salutare! Știe cineva dacă este vreun site/aplicație pentru indentificat insecte? Mulțumesc anticipat

6
Răspunde Raportează
Adi1987
în 1 Iunie | Adi1987 întreabă:

Se strica camera de supraveghere daca ploua pe ea?

6
Răspunde Raportează
RalucaRaluLuca
în 31 Mai | RalucaRaluLuca întreabă:

Buna ziua. Caut o firma producatoare de desene animate, ma poate ajuta cineva?

4
Răspunde Raportează
Marius_Chiriac_1979
în 31 Mai | Marius_Chiriac_1979 întreabă:

Buna ziua,nu mai pot conecta televizor ul vortex la Netflix, îmi spune că nu mai este actualizare la Google pentru el.Ce pot face?

2
Răspunde Raportează
Expionut12
în 30 Mai | Expionut12 întreabă:

Buna, am câteva probleme cu divaisurile mele. 1 tableta aleatoriu din zi începe să se controleze singura ca și cum ar avea apă pe ecran. 2 când bag cablu de transfer din telefon în laptop zice...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Uleia
în 30 Mai | Uleia întreabă:

Cum pot afla un IP al unui utilizator de Facebook?

4
Răspunde Raportează
RobocopBuisness
în 29 Mai | RobocopBuisness întreabă:

La Battlefield 2042 toti se plang de secure boot in comentarii. Am instalat League of Legents si tot asa, trebuia TPM sau secure boot. Daca cumpar PC nou trebuie sa- l activez din BIOS? Se poate strica...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
1hellotpu1
în 29 Mai | 1hellotpu1 întreabă:

Va avea sau are tableta Samsung S6 Lite Evo UI 7? Vreau să o cumpăr.

4
Răspunde Raportează
DeNNis2107
în 29 Mai | DeNNis2107 întreabă:

Salut! Am cautat un rtx 5060 ti 16 gb si am gasit- o pe cea de la MSI ventus 2x si si pe cea de la Asus. Va las mai jos link urile de la cele doua si as vrea sa aflu de ce, cea de la Asus ii cu aproximativ...? (mai mult)

0
DeaconescuTudor
în 28 Mai | DeaconescuTudor întreabă:

Am un laptop vechi cu un ssd pe care am instalat Linux mint Xfce si i- am adaugat un hdd WD cu date pe el. Problema este xa desi il vede hdd- ul dar nu pot muta fisiere de pe add pe pc sau infers! Ce pot...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Dilau18
în 28 Mai | Dilau18 întreabă:

Salutare, am o problema cu pc- ul, de ceva vreme in timp ce ma joc imi scad fpsurile foarte rau in special in cs2 cand intru in joc am 260- 270 fps iar dupa aproximativ 10- 15 minute scad la 80- 90 fps. ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Ionut_Cipca_
în 28 Mai | Ionut_Cipca_ întreabă:

Cum pot sa scriu 1 sutime jumatate?

5
Răspunde Raportează
iulian990j
în 28 Mai | iulian990j întreabă:

Salut, am un tv Mai vechi la Tara nu Este smart si nu are port USB doar HDMI, am nevoie doar sa vizionez filme, seriale de pe stick USB, nu am accest internet acolo deoarece merg destul de rar si am nevoie...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
narcis690
în 27 Mai | narcis690 întreabă:

După niște probleme cu calculatorul și telefonul am recuperat contul de YouTube. Dacă înainte de aceasta toate reclamele erau în ROMÂNEȘTE acum toate reclamele sunt în UNGUREȘTE. Am căutat ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
DeNNis2107
în 27 Mai | DeNNis2107 întreabă:

Salut, vreau sa îmi fac un pc cu următoarele piese: Rtx 5060ti 16 gb - i5- 14600KF - Placa de baza ASUS TUF B760- PLUSDDR5 - Cooler Arctic Liquid Freezer III 360 A- RGB - 32GB ram ddr5 5600mhz...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Zhr
în 27 Mai | Zhr întreabă:

Cum pot face ca cardul de memorie al telefonului să fie folosit pentru aplicații gen să fie ca o memorie internă etc ceva genul.

8
Răspunde Raportează
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Al3xandra95
    trimisă pe 28 Septembrie

Al3xandra95 întreabă:

Voi dacă ați fi profesori și un elev v- ar trage de păr cum ați privi acest gest? Vorbesc strict de același se* (profesor- elev, profesoară- elevă) și de o relație gen fostă profă- elevă....? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă acum 17 ore

tonyc7 întreabă:

Credeti ca Putin va reusi sa cucereasca mult mai mult teritoriu din Ucraina? Sau va ramane doar cu cat a putut ocupa pana acum?
    10 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă acum 17 ore

tonyc7 întreabă:

Probabil ati vazut si voi unele tipe care petrec mult timp pe telefon, chiar si atunci cand merg pe strada stau cu tel in mana si discuta video cu prietena cea mai buna. Iar cand un tip le abordeaza, ...? (mai mult)
    9 răspunsuri
  • rusutureadenisa
    trimisă acum 14 ore

rusutureadenisa întreabă:

Buna ziua! Am terminat din liceu doar clasa XI-a si as dori sa continui studiile ori in Romania ori in strainatate ce pot face in ambele cazuri? Mulțumesc
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.464
  • Întrebări: 3.951.410
  • Răspunsuri: 17.642.161
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 74 minute
Ce zici de un quiz?
Jocurile Foamei

Jocurile Foamei

Ai urmarit cu sufletul la gura aventurile lui Katniss in arena din Capitoliu? Afla cat de multe stii despre Jocurile Foamei!

Start quiz
Categorii
  • 651.905 Adolescenţi
  • 55.515 Afaceri & Financiar
  • 22.859 Artă şi Cultură
  • 72.700 Auto & Moto
  • 144.209 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.980 Carieră
  • 20.318 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.863 Conversaţii