| Valeriu12345 a întrebat:

Ajutor Urgent va rog. E suficient o placa nVIDIA GeForce GT 710M de un GB ca sa joc jocuri mai bune, gen battlefield 4? Procesorul e Intel core i5 2.6 ghz TURBO boost 3. 2ghz. mEMORia Ram este de 4GB. Va rog cit mai urgent si concret.

Răspuns Câştigător
| sltlp a răspuns:

De rulat o sa ruleze dar sa nu te astepti la minuni(majoritatea jocurilor actuale o sa mearga pe low/mediu).

6 răspunsuri:
| MitroKta a răspuns:

Nu stiu cerinte de jocuri, dar asigura-te ca placa de baza suporta pe cea video pe care vrei sa o iei ca altfel... kaput!
A, si inca ceva: daca stii numele unui joc search pe google numele + system requirements si in primele raspunsuri ori gasesti pagina oficiala a jocului ori pagina de pe wikipedia si amandou iti spun ce trebuie sa ai minim.
Succes!

| Vladut2000L a răspuns:

Pei tear cam trebui 6 GB rem si placa video e buna

| Vladut2000L a răspuns:

Trebuie sa ai 8GB de RAM

| ursey a răspuns (pentru Vladut2000L):

Tare asta cu 6 gb ram si 8gb ram eu nu stiu daca la ora actuala este vreun joc sa manance mai mult de 4 gb din ce jucam noi pe PC normale joc aion si are grafica destul de mare il joc in 3D are peste 40GB in total pe HDD si mananca 2, 5gb deci aici ai cam dat-o in bara laughing

| AlecuAlex a răspuns:

Camm da ti-ar merge da uitate la sistemul jocului pe care il joci si gata app sa nu crezi ca o sa meraga asa de bine daca joci jocuri prea mari

Răspuns utilizator avertizat