Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Cei mai activi useri din categoria Tehnologie pe 6 Martie 2021 sunt:
Https://www.olx.ro/oferta/vand-laptop-hp-probook-4540s-cu-procesor-intel-core-i7-IDewlW6.htmlPăreri? Se merită? Editare video și jocuri simple
Mi-a picat netul si de atunci nu ma mai pot conecta. Imi scrie DNS indisponibil. Ce e de facut?
Am un raptor 5 sin 2018 (versiunea cu gtx 1060) si ventilatoarele din carcasa nu se mai invart. Tin sa mentionez ca sistemul rgb al ventilatoarelor inca functioneaza? Cum pot rezolva?
Am luat vac ban pe cs go, Menționez ca prima oară am luat 10 minute apoi am luat 7 zile, Menționez ca nu am jucat cu cheat sau alte nebunii, am contul din 2017, am refăcut windows ul recent
Salut! Am un Huawei fără servicii google. Azi dimineață am vrut și eu sa intru pe chrome și când am dat sa lansez aplicația, ma baga în setări la informații despre el, l- am dezinstalat,...? (mai mult)
Salut, merita sa pun folie pe iphone 8? ecranul se zgarie usor?
Cum te poți vedea cineva în casă la tine? Poate să îți intre prin efracție și să îți pună camere video ascunse? Ce alte metode sunt ca să te poată vedea în casă?
Am un singur modem in casa si imi mai trebuie 1, daca ii sun pe aia de la digi vin si imi monteaza inca 1?
Salut! Am și eu o întrebare, am doua boxe Pioneer împreuna cu o stație Technics. Recent am cumpărat și un cablu de 8 metri însă nu știu cum sa le leg. Am observat ca un capăt al cablului este...? (mai mult)
Am stick usb cu windows original dar se pare ca nu reusesc sa- l instalez.Nu stiu cum sa fac. De obicei cand aleg bootarea apas pe F11. Dar acum îmi arata un patrat cu cu logo ul firmei HP si scrie urmatoarele: ...? (mai mult)
Cum te poate vedea cineva în casă la tine? Cu camere ascunse? Prin ce alte metode te poate vedea?
Buna ziua TPUVa rog frumos sa îmi spuneți cum șterg cont onedrive de pe android!? Nu vreau să îl mai folosesc deoarece nu îmi actualizează fotografiile și videoclipurile și numai vreau să...? (mai mult)
Salut! Știe cineva o aplicație free pentru TV streaming online, adică să vezi posturile TV pe telefon sau tableta free
Are cineva cont de DIGI ca să înregistreze emisiunea "Gala Umorului" de pe TVR 2? Pe AceStream transmisiunea nu este bună ca la televizor, pe YouTube sunt ediții vechi și pe tvrplus.ro emisiunea...? (mai mult)
Salut! Se poate conecta un PS4 la un monitor cu rezolutie 1366x768 cu iesire vga printr-un adaptor "hdmi to vga"?
Buna,știe cineva cum pot afla dacă Display ul de la Iph ii original sau nu?
Ce viteză prind în 5G la 500-1000 metri de la Antenă?
Salutare. Cum imi fac si eu un cont ori pe yahoo ori pe gmail fara a mai fi necesara verificarea prin intermediul numarului de telefon?Ce este pe net am citit si eu, daca cunoasteti voi o metoda ...? (mai mult)
Salut, As dori sa inteleg si eu, meseria de Graphic designer exista? ca o meserie de baza, cum e arhitectura, marketingul, etc?Pentru ca nu inteleg, multi spun ca diploma nu ajuta, Eu cum ma...? (mai mult)
Salut am un volan de gaming pentru calculator ai nu merge o peda (cea de frana) m- am uitat in el si are un fir rupt dar nu gasesc locul firului sa il lipesc sunt 4 fire a cate 3 locuri cine stie sa ma...? (mai mult)
Când încerc să deschid Premiere Pro, primesc crash la startup.Am găsit un tutorial online spunând că trebuie să redenumesc amdocl64.dll în amdocl64.dll.old din C/Windows/System32 pentru a ...? (mai mult)
Este normal pentru un pod vape că după 15 trageri sa se simtă foarte puțin cald?
Poate cineva să descarce cartea de pe site- ul https://archive.org/details/herculepoirotsca00chri în pdf (dacă împrumuți o carte pentru o oră o poți descărca deschizând link- ul https://docs.google.com/......Ilq0k/edit...? (mai mult)
Salut TPU, am un laptop si vreau sa reinstalez windowsul dar nu stiu daca driverele raman salvate fiindca nu am cd cu driverele pentru el si nu stiu de unde sa fac rost de ele
Mama și-a șters din greșeală coșul de gunoi (recycle bin) din laptop. Exista vreo metoda de recuperare?
Salut TPUAm postat un comentariu pe YouTube la care am primit mai multe like uri și comentarii și nu mai pot da reply sau comment... Nu înțeleg de ce, mă dispera efectiv!Nu conține caractere...? (mai mult)
Buna! Se pare ca am întampinat iar o problema. Mi- am cumparat prima unitate si cand am încercat sa bag cablul de la monitor în priza a facut flama. Am un prelungitor cu 5 prize. În el aveam bagate...? (mai mult)
Buna! Am nevoie de mai mult spațiu in partitia C pentru o aplicatie de 66GB. eu pe laotop am 3 partitii. Oare as putea sa leg partitia C si partitia E impreuna pentru a avea mai mult spatiu. Multumesc....? (mai mult)
Buna! Am un canal de Youtube si desi sunt semnata cu adresa mea de Youtube si cu parola imi scrie "Verify it's you To continue your session, complete a brief verification. This extra step helps us ...? (mai mult)
Salut TPU, am un laptop care merge foarte greu si as vrea sa resetez windows ul, dar nu stiu daca mai imi raman dupa driverele, ca daca nu mai imi raman nu am cd si nici nu le pot lua de pe nVIDIA ca...? (mai mult)
Salut TPU. Am un giveaway pe YouTube, si toate persoanele ce sau inscris la giveaway, sau inscris cu "particip". Ptoblema e ca nu stiu pe ce site as putea alege doi castigatori. Daca stiti un site va...? (mai mult)
TPU acum câteva săptămâni am văzut un program ca GeForce Now doar că pentru editat Videoclipuri în Cloud, știe cineva cum se cheamă?
Cam după cat timp se strica un pod vape de 155 lei? Dau funda și rog seriozitate
Salutare, cunoaște cineva un vocalizator realist in limba romană? Mă refer la voci artificiale text-to-speech. De Ioana, Carmen, Ivona știu și sunt jalnice.
Buna! Sper sa ma poata cineva ajuta. mi am cumparat un telefon acum cateva luni si de cand l am cumparat, am o problema. Nu primesc notificarile pe nicio aplicație pe care o am, fie Facebook, skype,...? (mai mult)
Salut TPU.Recent mi am luat un pod vape de 155 lei. Cam cat timp mă va tine ținând cont că îl folosesc corespunzător și nu vapez foarte des
Buna TPU! Oare daca am golit conv pe WhatsApp mi se goleste doar mie sau si celui cu care vb?
Pe mobil Netflix se vede 4k, daca mobilu are display 4k?
Salut, cam de 2 luni m- am lăsat de fumat și fumez țigara electronică, am un Voopoo Argus GT dar am anumite probleme cu el dintr- o dată la rezistenta mi- a urcat la 0.30 de la 0.22 și acum nu mai...? (mai mult)
Buna! Am un monitor Asus cu doua porturi, vga si hdmi. Unitatea pe care vreau sa o cumpar nu are si port vga. Banuiesc ca daca îl conctez prin portul hdmi calitatea o sa fie mai buna. Acum am monitorul...? (mai mult)
Am o telecomanda universala pentru tv si de fiecare data cand apas pe un buton practic e ca si cum as apasa de 2 ori, de ex apas pe 6 si imi apare 66, vreau sa trec la un canal si sare peste unul etc....? (mai mult)
Salut! Ieri am observat că Instagramul nu îmi permite să postez clipuri video pe motiv că am conexiunea slaba la net (mesajul original: Vom încerca din nou după ce se îmbunătățește conexiunea.)...? (mai mult)
Salutare! Am si eu un laptop slab rau de tot cu următoarea configurație: - Intel celeron n3350 cu socket 1296 - 4gb ram lpddr3 - Un hdd de 500gb - fără placa videoStiu ca nu duce mai niciun...? (mai mult)
Am un modem intr-o camera si imi mai trebuie inca 1 in alta dar am numai 1, ce fac? Vorbesc cu aia de la digi?
Bună! De ceva vreme am o problemă cu instagramul. Sunt persoane care nu pot să îmi acceseze contul, arătându- le ca și cum i- am blocat (mentionez că nu am blocat pe niciunul). A mai pățit cineva...? (mai mult)
Bună tuturor! Am o întrebare, voi preferați un pc pre build sau build? Îmi puteți recomanda niste builduri bune de max 4500?
Salut TPU! Am cumparat zilele astea un s9 plus de la un amanet si pe parcurs au inceput sa apara probleme la display. Daca am garantia valabipa ma poate costa ceva reparatia?
Dacă dau resetare la un laptop i se va schimba si ip-ul?
Salut, am un Casetofon in camion de la Mercedes și nu reușesc sa aflu codul de 4 cifre, ma poate ajuta cineva? Bosh 76200000009 815 cm 0009c0920128 034953mb Truck base low A 0004463662
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Radandam întreabă:
RiinaM întreabă:
daidaidaida întreabă:
Overeem întreabă:
Am 5 piercing- uri in lobul urechii de peste 7 ani. Si la ora actuala mi se simt niste "bubite" tari inauntru. Este perfect normal, atat doar ca te poate incomoda cand incerci sa treci cercelul prin gaura....... (mai mult)
Pai daca este secret, nu cred ca iti va spune. Si intr- un fel daca e secretul omului este mai bine sa nu stii. Tie ti- ar placea ca un prieten caruia i- ai incredintat un secret sa i- l spuna altcuiva?...... (mai mult)
Cu timpul oamenii se mai schimbă. Nu poți obliga ca cineva se fie asa cum vrei tu, o veșnicie. Poate s- au împrietenit pe moment, pana acea prietena rebela o va lăsa baltă sau ii va face niște...... (mai mult)
Lie to me
Te consideri un fan adevarat al serialului Lie to me? Hai sa vedem cat de multe stii!