Să vedem ce zic și alți colegi dar părerea mea este că ramii și placa video sunt de ajuns. Poate ar trebui umblat la procesor, să iei o versiune K. De asemenea n-ai specificat ce internet ai. Poate fi o problemă și de acolo. În ultimă fază ar trebui verificate temperaturile. Poate ai nevoie de un cooler mai bun cu pastă la procesor sau poate că ar trebui curățată de praf placa video. Sursa e de ajuns? Ar trebui să fie măcar peste 550 wați, să dea curent cât trebuie la placa de bază, etc. Spun asta deoarece în prebuilduri vânzătorii te aburesc cu o piesă(e) strong și te trag în țeapă cu altele. Ai HDD sau SSD? Sper că ai SSD deoarece HDD nu prea se mai pun mai ales în builduri pentru gaming.
Tu de ce folosesti o placa de baza cu rami ddr4? De ce nu iti cumperi o placa de baza cu socket z790, cu rami ddr5?
Ramii ddr4 sunt mult mai inceti decat ramii ddr5 si placa video rtx 5060 este mult prea noua si placa de baza este mult prea veche
Am nvme
Internet prin fibra de la digi
Sursa e de 500 w
Temperaturile sunt la 65 70 in pubg
Intra in setarile jocului si scade 1-2 trepte din rezolutia imaginii jocului.
Testeaza, cu care rezolutie merge bine!
Doar ce am cumparat aceasta unitate, sa mai astept ceva vreme si sa ii dau un upgrade la placa de baza si ram? O ajuta cu ceva, fara sa schimb procesorul
Normal ca ajuta, aia este o placa de baza veche si limiteaza potentialul componentelor, ia ceva mai nou aparut acum recent, niste rami ddr5 si o placa de baza cu socket z790, placa de baza daca este un model mai vechi iti limiteaza potentialul componentelor si iti afecteaza performantele in jocuri
Si sursa trebuie sa ajunga, sa nu aiba prea putini wati si sa folosesti ssd pentru jocuri tot iti creste performantele, nu hdd
LisaJulie întreabă: