| Adi1987 a întrebat:

Am un site.PHP cu login in care introduci email si parola, datele email si parola se salveaza intr-un usernames.txt, totul functioneaza perfect, problema este ca am testat site-ul pe Linux, functioneaza, doar ca atunci cand introduc email si parola nu imi salveaza datele nici macar nu imi creeaza un usernames.txt, nimic si pe Windows merge imi salveaza datele nu stiu ce are pe Linux ca nu salveaza datele, pe Windows am deschis
site-ul cu xampp si pe Linux cu ssh -R 80:localhost:80 localhost.run si in terminal am scris sudo -s apache service2 start si tot, site-ul merge dar nu imi salveaza datele email si parola si index.php si login.php alea sunt puse in var/www/html acolo unde trebuie, ce poate sa aiba? Ce mai trebuie facut? La site este cu form method =post action=data.php

si data.php este asa:

file_put_contents("usernames.txt", " Username: ". $_POST['email']. " Pass: ". $_POST['pass']. "\n", FILE_APPEND);

exit();

Dar nu cred ca este de la data.php, cred ca mai trebuie ceva instalat pe Linux cu sudo apt, ce ar mai trebui? Pe windows se salveaza datele email si parola, dar pe Linux nu

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Chmod 664 yourfile.txt

bineinteles cu sudo in fata

2 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Foarte probabil pe linux nu are drepturi de scriere.
creaza fisierul la mana, da-i drepturi apache-ului sa scrie in el.

| Adi1987 explică (pentru suntserios):

Nu stiu, cum sa ii dau "drepturi sa scrie in el" ce comanda trebuie scrisa in terminal?

| suntserios a răspuns (pentru Adi1987):

Chmod 664 yourfile.txt

bineinteles cu sudo in fata