| AlixToma a întrebat:

As putea sa la o placa video de maxim 512 mb sa trec de la 128 dedicati la maxim?

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Acum am inteles! Daca placa video este separata (dedicata) nu poate fi limitata la 128 Mb ea avand 512 MB. Numai placile integrate au o asemenea setare in BIOS. In concluzie: Windowsul isi ia cat ii trebuie functie de programele folosite. El poate sa treaca si peste 512 Mb in unele cazuri dar va merge incet deoarece ia de pe HDD si acesta se misca mai lent avand piese in miscare.

3 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Ia-o mai incet ca n-am priceput nimic! Ce placa de baza ai? Ai cu placa video integrata sau dedicata? De cat e placa video? Vrei sa o schimbi sau sa adaugi? Dar te rog sa nu uiti denumirea si codul placii de baza. E important!

| AlixToma explică (pentru Salontanul):

Deci placa mea de baza e Asus probe si cea video e ati radeon 9550 de 128 mb dedicati si 512 mb capacitatea maxima. De schimbat n-am de gand sa o schimb deocamdata, iar placa este separata, si nu integrata. Nu mai stiu codu.

| Salontanul a răspuns (pentru AlixToma):

Acum am inteles! Daca placa video este separata (dedicata) nu poate fi limitata la 128 Mb ea avand 512 MB. Numai placile integrate au o asemenea setare in BIOS. In concluzie: Windowsul isi ia cat ii trebuie functie de programele folosite. El poate sa treaca si peste 512 Mb in unele cazuri dar va merge incet deoarece ia de pe HDD si acesta se misca mai lent avand piese in miscare.

| AstonMartin a răspuns:

Reformuleaza intrebarea, te rog.