| anomis2 a întrebat:

Am o problema! Incerc sa fac un filmulet din inregistrarile familiei, din trecut.Am incercat Movie Marker, insa, aproape toate filele au fost respinse " file corrupted". Le-am convertit cu AVI-WMV 1.0 si cu Any Video Converter insa, cand le-am importat din nou le-a declarat corrupted. Oare ce imi scapa, exista un program care sa le faca prelucrabile in Movie Marker? Multumesc pentru eventualele raspunsuri si "La multi ani!"

Răspuns Câştigător
| suntpeval a răspuns:

Ia-ti de pe net ultima versiune de Xilisoft Video Converter Ultimate (ca e mai bun, zic eu) si experimenteaza cu diferite formate(codecuri). Daca inregistrarile le poti deschide cu playerul tau video, sigur poti gasi un format ok.
Personal, nu as lucra cu Windows Movie Maker, dat fiindca am avut si eu probleme asemanatoare. Ia-ti Sony Vegas si vei avea un mediu de lucru mult mai promitator, precum si un program pe care nu te lasa la greu.

1 răspuns:
neluL
| neluL a răspuns:

Uite aici ai Sony Vegas Pro 10. 0a Build 387 Portable
http://www.filestube.com/......table.html asa scapi de dureri de cap (daca conversia ai facut-o de la AVI la WMV a-r fi trebuit sa mearga, daca ai facut-o invers, nu merge ) Bafta!