| gllopel a întrebat:

Buna!
Daca Skype nu mai exista, de ce la update facut de sistem mi se "actualizeaza"? L-am dezinstalat dar reapare.

13 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Nu te complica cu el! Se reinstaleaza ca face parte din windows iar la actualizari windows-ul vede ca-i lipsesc parti din sistem si le reinstaleaza automat! Daca ai win11 atunci ai rabdare pana la sfarsitul lui octombrie cand win11 se va reinoi si vei avea un altfel de win 11, atunci va disparea si skype pentru totdeauna, pana atunci suporta! Daca ai win 10 atunci va trebui sa-l suporti mereu, asta e!

| gllopel explică (pentru lpavel):

La W 11 e alta mizerie. Seamana tot mai mult cu androidul. Nu-mi place. Incepuse de la W 10. Imi instaleaza programe pentru console de jocuri si alte prostii. Chiar si cand caut o aplicatie ma trimite sa o descarc din Google play.
Zau ca m-as intoarce la XP sau macar W 7.

| lpavel a răspuns (pentru gllopel):

Despre ce vorbesti? Windowsul NU seamana deloc cu androidul! laughing Si nu instaleaza nimic din voia lui doar aplicatiile standard care sunt incluse in windows! Banuiesc ca vorbesti de Modul joc din windows... pai poti merge la setari si debifezi tot de acolo si nu te va mai deranja cu nimic! Daca ai un pc decent win11 e cel mai bun la ora actuala! win7 e de domeniul trecutului, de xp nici nu mai pomenesc pentru ca nimic din programele din zilele noastre nu mai functioneaza pe xp din cauza compatibilitatii!

| AsgaardSephiroth a răspuns (pentru lpavel):

Cred că se referă mai mult la interfața (UI) care aduce cu cele de pe smartphone. Sa mergi in settings îți da niste tâmpenii gen Android. Dacă vrei vechiul control panel cu acces la disk mngmt etc trebuie să-ți faci singur Shortcut. La fel și cu consola de DOS-based
Dar vb aia cine mai folosește chkdisk și copt path din consola in ziua de azi laughing

| AsgaardSephiroth a răspuns (pentru gllopel):

Eheee, faine amintiri

Nici un joc. Nu am timp de asa ceva.

| gllopel explică (pentru AsgaardSephiroth):

Exact, in setting imi da ceva ca in android. Prima care mi-a zgraiat ochii a fost agenda telefonica.

| AsgaardSephiroth a răspuns (pentru gllopel):

Amin laughing

| AsgaardSephiroth a răspuns:

Ciudat. Eu l-am dezinstalare imediat după ce Microsoft a renunțat la Skype și nu am avut problemele pe care le menționezi. Hmm

| lpavel a răspuns (pentru AsgaardSephiroth):

De obicei se reinstaleaza daca lasi sa se actualizeze windowsul normal, daca ai oprit actualizarile sau ai setat numai actualizarile importante atunci nu se reinstaleaza! daca nu ai facut nimic atunci este instalat dar nu este printre primele programe, adica in fata si de aceea nu-l vezi!

Am setat cat m-am priceput. Am vrut sa opresc actualizarile, nu am reusit. Am reusit sa las doar cele importante. Cred.

| lpavel a răspuns (pentru gllopel):

Atunci e posibil sa nu se mai instaleze dar nu 100% sigur!

| AsgaardSephiroth a răspuns (pentru lpavel):

Păi logic că am setat ce vrei eu să facă.