| CPR a întrebat:

Buna imi puteti spune cum sta treaba cu internetul mobil de la clicknet, as vrea sa-mi fac un abonament de 6, 9€ (8, 6€ cu TVA) da am intrat in ceata cand am citit pe site ca: * Trafic recomandat. Dacă traficul recomandat aferent fiecărui abonament este depăşit, Romtelecom îşi rezervă dreptul de a limita vitezele de download şi upload la 128 kbps. Limitarea de viteză va fi aplicată doar în cazul în care se depăşeşte în mod repetat, cu mai mult de 50%, traficul lunar aferent fiecărui abonament.
La abonamentul de 8, 6 euro traficul este de 2GB cam ce as putea face cu acesti 2GB, adica cam cat pot naviga pe net cat pot sta pe mess si alte alea?

1 răspuns:
| Adi2ro a răspuns:

Deci in primul rand evita netul pe stick sau mobil cat poti. Orice altceva e mai bun. Viteza e proasta (maxim 300 kb/s) si cand depasesti limita scade la sub 50 kb/s. Mori pana se incarca o pagina.

Ce faci de 2 gb? Pai daca stai DOAR pe mess si verifici un mail iti ajung o luna. Facebookul mananca mult (cateodata are upload de 300 kb/s asta inseamna 0.3 mb pe secunda laughing ) iar youtube-ul la fel incarca mult. Imediat depasesti limita aia de 2 GB.

Deci singura optiune in care sa-ti iei internet mobil e daca ai un telefon/Ipad bun, esti om de afaceri si pica firma daca nu raspunzi la mail-uri happy

Daca nu e cazul i-ati net normal prin cablu sau fibra. Dai maxim 30 RON pe luna dar fara limita si viteza buna. Firme recomandate> RDS, UPC, (orice firma de cartier) si abia la sfarsit Romtelecom (clicknet)