| TonyStarkRO a întrebat:

Am o problema care ma enerveaza de ceva timp! Este vorba de Blade'n'Soul. Deci cand intru pe joc, bag codul PIN, si cand dau sa intru pe characterul meu, Imi apare asa: Disconnected from server(bla bla bla) Sau cand dau sa intru in ceva dungeon-uri imi tot iese. Va rog ajutati-ma!
Multumesc Anticipat!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu vreau sa te ajut si tu asa ma rasplatesti? Nu sunt inteligentul zilei, dar trebuie sa stim ce eroare da ca sa stim cum sa te ajutam. Ai 3 erori, nu una.
Prima- Te duci in folderul Bladen's Soul si stergi toate fisierele.des.
A doua eroare- Urmareste video din link-ul https://www.youtube.com/watch?v=ezO20PO_RPg

La a treia eroare nu am ce sa spun, ori sunt lucrari in server si poate ai succes de conectare peste ceva timp, ori rezolvi odata cu fixarea erorilor din link.
Te rog sa intelegi ca fara a da pe larg erorile, nimeni nu te poate ajuta, dupa cum bine vezi ca nu ti-a rapsuns nimeni. eu am indraznit sa iti fac observatia ca trebuie sa scrii si ce erori iti da si mi-ai rapsuns cum mi-ai rapsuns. Succes!

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce inseamna bla bla bla? Pentru ca e important sa stii ce scrie mai departe. Copie si baga in traducator si vezi ce spune.

| TonyStarkRO explică (pentru anonim_4396):

Multumit? Acum imi poti raspunde daca esti ''Inteligentul'' zilei?

| TonyStarkRO explică (pentru anonim_4396):

Ummm imi pare rau, aceea a fost o reactie pe moment tongue In plus, Trebuie sa sterg foate fisierele blade'n'soul? big grin
Asta nu va sterge jocul? xD

| anonim_4396 a răspuns (pentru TonyStarkRO):

Nu toate fisierele ci numai cele care au terminatia.des

incearca mai intai ca in videoclip si apoi faci aia cu terminatiile.

| anonim_4396 a răspuns (pentru TonyStarkRO):

Eu vreau sa te ajut si tu asa ma rasplatesti? Nu sunt inteligentul zilei, dar trebuie sa stim ce eroare da ca sa stim cum sa te ajutam. Ai 3 erori, nu una.
Prima- Te duci in folderul Bladen's Soul si stergi toate fisierele.des.
A doua eroare- Urmareste video din link-ul https://www.youtube.com/watch?v=ezO20PO_RPg

La a treia eroare nu am ce sa spun, ori sunt lucrari in server si poate ai succes de conectare peste ceva timp, ori rezolvi odata cu fixarea erorilor din link.
Te rog sa intelegi ca fara a da pe larg erorile, nimeni nu te poate ajuta, dupa cum bine vezi ca nu ti-a rapsuns nimeni. eu am indraznit sa iti fac observatia ca trebuie sa scrii si ce erori iti da si mi-ai rapsuns cum mi-ai rapsuns. Succes!

| TonyStarkRO explică:

Disconnected from server.
SystemErr - (3000 : Account Login Failure)
NetworkErr - (132)
WSALastErr - (15, 100)