Nu poti sa trimiti un joc prin bluetooth sau infra rosu.Deci lasa asta ca nu poti. Poti sa iti pui jocuri de pe PC prin usb sau bluetooth asta daca ai pe tel. Funa plzz
Daca ai activată opţiunea internet pe mobil de la Orange ( pe cosmote cu webnwalk nu merge browserul UCWEB) te duci apoi pe www.sharemobile.ro si dai shearch UCWEB, de preferat versiunea 7. 1 romană,( nu stiu ce model de tel ai, dar încerci de preferat versiunea "jar", dar pot fii si "sis" sau jad, încerci daca nu merge una pe toate. Adica cand dai la sharce si scrii Ucweb jar de ex sau Ucweb sis etc.) Il descarci in telefon, apoi îl instalezi, dupa aceea intri pe el si cauti din browserul UCweb din nou sharemobile sau peperonity.com sau alte siteuri pentru mobil care au jocuri de descarcat si cauti ce joc vrei dar tot in format "jar" sau cele ce se potrivesc cu tel tau si dai download,. Pe browserul UCweb n sa îţi apară "open", "save", sa dai save, o sa te întrebe unde vrei sa descarci fisierul. Daca ai card pe tel, te sfătuiesc sa descarci pe el, adica ":e " si ori in video sau imagini. Dupa ce se descărca iesi din ucweb si intri unde l.ai descărcat fie video etc. O sa. l gasesti in format java. De acolo poti fie sal instalezi la tine in tel fie sa-l trimiţi prin bluetooth la cine vrei tu. Fara sa fie kit jocu nu îl poti trimite la nimeni. Instalat nu merge trimis. Daca vrei sa-l mai trimiţi si la alţii nu. l sterge din tel. Bafta! :)
Ba se poate trimite un joc prin Bluetooth, la Sony Ericsson am descoperit asta (sau chiar si la alte telefoane mai noi, probabil si la alte marci, nu stiu ca nu am incercat). Eu am modelul W595, cu care pot trimite prin Bluetooth jocuri, aplicatii, note, etc.
Sper ca ti-am fost de folos!
Se pot trimite, trebuie sa ai "kit-ul" jocului. adica jocul in format. jar neinstalat pe telefonul tau, eu am Sony Ericsson w810 si am transferat tot felul de jocuri pe alte telefoane, marci diferite, chiar am jucat PES 2009 prin bluetooth. www.mobiles24.com iti faci cont si iei de acolo cate vrei si apoi le dai prietenilor. depinde de telefon. se transfera normal prin bluetooth sau infrarosu ca si o poza
Daca vrei sa trimiti un joc pe alt telefon, trebuie sa ai:Legatura Bluetooth! Daca ai poti sa trimiti:jocuri, imagini, videoclipuri! Daca nu stii, intreabati parintii sau prietenii.De exemplu stiu ca este:Legatura Bluetoot pe telefonul "Motorola" (M)!