| octav005 a întrebat:

Bună ziua. De ce aparatele foto compacte pe film sunt asa scumpe? Ma refer la mana a doua.
Am văzut ca ajung și la 500 -1000 de lei! Pe olx.

12 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ce naiba mai faci cu aparate foto pe film? Ai telefon cu camera digitala full HD nu porcarii de acum 20 de ani pe film.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Pai nu te uiti pe Olx. De vreo 150-200 de dolari iti iei ceva scula cu film de pe eBay.

| gabicoo a răspuns:

Pentru că nu se mai fabrică și au devenit obiecte de colecție. Nu da bani pe așa ceva pentru că nu se mai găsesc filme și nici laboratoare in care să developezi filmul și să-ți faci fotografiile nu mai există, s-au închis de mult iar persoanele care se mai pricep să facă asta au ieșit de mult la pensie.

| octav005 explică (pentru gabicoo):

Nu dau eu bani pe asa ceva. Am primit un astfel de aparat și am dar căutare și era 1200 de lei.

| Cipi1212 a răspuns:

Poți face poze și cu telefonul mobil.

| octav005 explică (pentru Cipi1212):

Adevărat. Eu am și camera foto.

| gllopel a răspuns:

Ca si masinile retro, devin scumpe.
Dar gasesti filme? Poate gasesti. Insa cine ti le developeaza si iti face fotografiile? Nu am mai vazut ateliere din astea.

| octav005 explică (pentru gllopel):

Am cautat de curiozitate și am văzut pe net filme pentru ap foto.

| gllopel a răspuns (pentru octav005):

Si cine le prelucreaza? Macar stii cum se scoate o fotografie de pe un negativ? Negativul fiind filmul ala. Eu nu am mai intalnit ateliere din astea.

| octav005 explică (pentru gllopel):

Asta nu știu. Probabil acei oameni care scot înregistrări după casete video pe DVD, Stick etc

| gllopel a răspuns (pentru octav005):

Se vede ca nu stii. Nici pe departe nu seamana.

| Maskatu a răspuns:

Salut. Probabil pentru ca fiind in categoria retro, ca orice alte obiecte retro, odata cu timpul, valoarea le creste. Eu te-as sfatui sa fii atent cu OLX, se dau multe țepe acolo.