| asaasa a întrebat:

Bună ziua, m ar interesa cablu și net (mobile )adică am o casă în câmp (Galați) ce opțiuni am? Digi nu oferă nimic. Mulțumesc.

8 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Momentan, yoxo e cel mai ieftin.

| lpavel a răspuns:

Orice telefonie mobila ofera internet wireless cu modem doar sa ai acoperire 4 sau 5 G!
Deci probabil DIGI nu are dupa cum zici... iei la rand restul: Orange, Vodafone etc si pe toti ii intrebi daca au acoperire in acea zona unde ai casa!
Sau mai ai varianta: Starlink Romania- asta e un internet prin satelit si functioneaza oriunde in lume, in orice groapa ascunsa, DAR este cel mai scump de pe piata tocmai din cauza asta!
Cel mai ieftin abonament de la Starlink este cel putin 160 lei pe luna dar il poti activa/dezactiva cand vrei din aplicatia Starlink care va trebui s-o descarci si s-o instalezi pe un telefon si tot prin telefon va trebui sa platesti abonamentul online! Deci trebuie sa ai card bancar automat!
Iata kit-ul complet pentru net wireless Starlink Romania Link de unde sa-l cumperi: https://www.emag.ro/......D6PPK8YBM/
Poti cauta si in alte magazine poate gasesti mai ieftin...

| angel6lust a răspuns:

Orange. Eu aveam la Telekom, și am pus la Orange și merge foarte bine

| georgedanielc a răspuns:

Vezi si tu ce retea mai buna ai in zona cumpăra un mini ruter cu carte
la ia o cartela cu internet nelimitat, cartela ori o tii in telefon si faci HotSpot or o bagi in minirutr si te conectezi sunt mai multe optiuni,,,,

| razvand2001 a răspuns:

Orange

| asaasa explică:

M ar interesa și
TV. Netul ca netul dar noi fiind mai în vârstă aș dori să putem urmări tv.

| mihai69 a răspuns (pentru asaasa):

Te poți abona la Orange tv, digi tv sau instalezi o aplicație IPTV.