| WeAreSmart a întrebat:

Care este cea mai noua, cea mai buna, cea mai super versiune de Windows 7? happy

Răspuns Câştigător
| ZendyTeam a răspuns:

1. http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_7_editions
2. Windows 7 ultimate si Windows 7 Enterprise sunt una si aceeasi singura lor diferenta este ca Enterprise are licenta dupa cum si numele ii spune, nu e single linced sau famili de 2 sau 3 licente, are sute precum institurii militare, facultati, invatamant si asa mai departe.

Stima Zendy
Cea mai buna este Windows 7 Ultimate.

| KodrutZ a răspuns (pentru ZendyTeam):

Si acum ar fi foarte interesant sa ne zici si noua care sint facilitatile alea in plus pe care le are Ultimate fata de Professional sau Home si pe care utilizatorul de rind chiar le foloseste. Eu unul am licenta de Ultimate luata cu 50 de dolari, dar daca era sa dau preturile alea ridicole la care s-au vindut la noi, imi luam Home fara sa ma gindesc de doua ori.

| ZendyTeam a răspuns (pentru KodrutZ):

1.) Nu stii sa citesti pagina data mai sus?
2.) Cauta in pagina "Windows 7 edition comparison chart"
3.) Si vezi care ce are, ce suporta, cat si cum, ce si cum.
4.) De unde ai luat tu ma licenta la Windows 7 ultimate cu 50 de dolari, ca sa imi iau si eu. Ia vezi aici cat costa? http://www.microsoftstore.com/store/msusa/en_US/pdp/productID.253735200
5.) "E ala al tau" ce ai vrut tu sa il cumperi Windows 7 Home + Premium ca sa vezi ca nu e doar Windows 7 Home doar.
6.) Mai bine taceai ca filozof ramaneai sincer.

Stima Zendy.
P.S.
Nu stai sa dau mura in gura pentru ca nu ma platesti tu inca. Google iti arata caile dar nu ia decizie pentru tine pe care sa te duci amice;)

1. Ba da, stiam mai de mult. Vezi ca tu ai o problema cu scrisul, ai mincat un "i", dar poate o fi tastatura de vina... In alta ordine de idei, intrebarea mea era care facilitati o sa le foloseasca EL, nu care e diferenta intre versiuni.
4. Crezi ca toate licentele alea legit pe care Microsoft le da la lansari nu isi schimba proprietarii?
5. Huh?
6. Same to you...

| ZendyTeam a răspuns (pentru KodrutZ):

1.) Daca ii dau o informatie trebuie sa o si sutin nu crezi?
2.) Iar partea ce facilitati va folosi, este simpla, alege singurel de aceea i-am dat sursa.

Eu nu pot sa aleg in locul sau, pot sa ii dau detalii mai multe despre fiecare (caz ca nu intelege ceva anume de acolo) dar decizia finala ii apartine oricum.

Exact asa face cu tine google in fieare zi, iti arata sute mii de "drumuri" dar tu te duci pe care dorestiwinking fie ca e lung fie ca e scurt decizia nu e a mea.
Greu cu logica in fine. Am raspuns sa nu zici ca sunt rau, desi mi se pare pierdere de timp sa iti dau explicati. Numai bine si mult noroc!

OK, deci nu era tastatura de vina, m-am lamurit. Tati shieli buni!
P.S. 2. ) La halul in care a pus intrebarea, e clar ca nu va avea nevoie vreodata mai mult decit Home edition...

10 răspunsuri:
| laptopnews a răspuns:

Cea mai buna e cea care ti se potriveste! http://laptopnews.ro/......l-meu.html Vezi aici! Succes!

| taken a răspuns:

Windows 7 Ultimate sp1.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Windows 7 Ultimate

| Flavius2106 a răspuns:

W 7 ultimate. penultimul professional

| KimDinca a răspuns:

Windows 7 Ultimate happy

Întrebări similare