| DDCC a întrebat:

Cât de ok este softul drp.su (Driver Pack Solution) în privința driverelor pe care le conține? Adică, diferă mult față de softurile originale încărcate pe site-urile producăturilor?
Eu l-am folosit de multe ori și am fost foarte mulțumit de el.
Pentru actualizare de drivere am folosit până acum DriverGenius, 3DPchip precum cu drp.su, fiindcă poate și actualiza drivere.
Am întrebat un prieten și mi-a răspuns că din moment ce driverele cu urmează să le instaleze acest program sunt acceptate de către sistem înseamnă că sunt ok.
Sau aveți voi alte sugestii (un coleg mi-a zis de un soft pe nume snappy drivers, care pare asemănător ca funcționalitate cu drp.su)?
Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri.

Răspuns Câştigător
| horia2012 a răspuns:

E bun, mai ales ca nu are nevoie de internet (ma refer la varianta "full"). Cel putin pe mine m-a ajutat la cateva laptopuri care suportau numai 7 si 8.1, persoanele respective vroiau neaparat XP si in mod normal nu am gasit anumite drivere pentru XP. Programul asta le-a instalat. Nu difera fata de driverele obisnuite de pe site-ul producatorului, problema e ca programul are mai multe variante de drivere pentru aceeasi functie, el scaneaza si instaleaza pe cel mai bun pentru PC si Windows. Daca ai fost multumit, foloseste-l cu incredere in continuare.

1 răspuns:
| Jipa95 a răspuns:

Multe dintre aceste programe nu-ti fac decat sa gaseasca o versiune oarecare a driverului. Indicat de fiecare data este sa instalezi ultima versiune posibila de driveri pentru pc-ul tau.