| Dragonuak476 a întrebat:

Cat de prost este procesorul meu?- AMD Sempron(tm) 140 Processor 2.71 GHz. La PC.

Răspuns Câştigător
| KodrutZ a răspuns:

Procesoarele AMD sint ok, depinde de scopul pentru care le folosesti si nevoile tale. In cazul de fata, discutam de un procesor slab, bun pentru net/office/filme si cam atit. Daca discutam de jocuri serioase din anul de gratie 2016, e un junghi ordinar.

| blAster85 a răspuns (pentru KodrutZ):

"Blaster85 e cam idiotzel, ca sa nu zic cel mai, mai ales daca discutam de folosirea capului in scopuri utile societatii. "nu inteleg unde bati..reformuleaza

| KodrutZ a răspuns (pentru blAster85):

Nu conteaza. Las' ca merge asa. AMD-urile e slabe, se arde, Intel rulz. Cunoastem.

Cat iti place tie sa unicullaughingza best te chinui sa folosesti cuvinte si propozitii marete, pe cand ai putea face altceva.ce spuneam despre cpu, era punctul meu de vedere nu am spus ca e un standard, dar ma rog daca nu ar fi perfectii si expertii...

Iar punctul tau de vedere era bazat pe... nimic. Daca am o parere despre ceva dar nu e fundamentata si nici nu gasesc niste linkuri relevante care sa imi indreptateasca parerea, atunci mi-o tin pentru mine.

Era bazat pe faptul ca am avut ocazia sa folosesc si amd si Intel, ce e drept cu ceva timp in urma si nu mai is la curent cum esti tu de ex cu it.imi dadeam o parere dar a trebuit sa apari tu bunul exemplar sa te iei de cineva ca dar esti un pic plictisit si cine stie ce te mai macina.

Mdah, clar. Si ti se paruse tie ca AMD-ul era slab, si hai sa extrapolezi. Cand o sa iei si o sa faci doua sisteme in acelasi buget, unul pe AMD si celalalt pe Intel, iar cel cu Intel o sa stearga pe jos cu AMD-ul, atunci sa iti dai pareri de-astea. In rest, treaba e pur circumstantiala. Daca ai buget nelimitat, iti iei un Intel Extreme care costa cat nu face. Daca tii la bani, depinde de suma. Posibil ca balanta sa incline in favoarea Intel, posibil in favoarea AMD. Daca mai adaugi si consumul de curent/caldura disipata in ecuatie, momentan castiga Intel fara drept de apel. Si tot asa.
P.S. Sunt fan AMD, dar am in desktop Intel din 2012 si POATE ca mai tarziu anul asta voi reveni la AMD. Poate, fiindca sunt fan, dar nu fanatic. La fel si cu NVIDIA vs AMD/Radeon - nu exista mai bun sau mai nebun, totul depinde de context.

Sincer am trecut de mult de era in care ma apucam sa imi configurez un pc pentru a ma juca pe el, am un i3 ce l-am luat cum era fara modificari(laptop)imi e mai usor, mai ales la ce il folosesc eu, nu ma prea joc.nu cred ca ar trebui sa te simti,"amenintat"de faptul ca eu prefer Intel si tu amd.doar spuneam ce cred eu despre amd. puteai sa incepi altfel nu prin a ma face idiot.hai s-o lasam asa nu umplem la omu asta cu comenturi.o zi buna sau ce a mai ramas din ea

Lol, buna asta. Nu ma simt amenintat. Cum ziceam, prefer AMD dar am Intel. Inainte de orice altceva, prefer sa vad pareri pertintente si pe cat posibil impartiale.winking
P.S. Azi l-as face si pe tata idiot daca ar vorbi aiurea. Planetele aliniate eronat, o gramada de nervi din diverse motive. Noi sa fim sanatosi!

12 răspunsuri:
| KillaNoFilla a răspuns:

E slab, e single core

| blAster85 a răspuns:

Foarte,amd-urile is destul de slabute sa nu zic cele mai, mai ales daca folosesti pc-ul pentru a te juca.

| Gosman_Cristian_1982 a răspuns:

Nu e un procesor rau.Sa stii ca iti poti face treaba cu el

| KodrutZ a răspuns (pentru Gosman_Cristian_1982):

Daca il deblochezi in Athlon II X2 440 si e stabil, apoi te intorci in timp vreo 5 ani, ai un procesor aproape decent. tongue