Pai nu. Tu ai sata 2. Tu mai mult de 250mb/s nu ai sa prinzi niciodata.
Si sata 2 stie 250mb/s, deci hdd-urile tale nu sunt limitate(majoritatea hdd-urilor abia is la limita de sata1 ).
2. Raid-ul insumeaza daca are cum. Cand faci raid, nu depasesti viteza per port. Deci fie ca ai un ssd sau 2*ssd, tot 250mb/s o sa ai, deoarece atat poate sata-ul. Nu are sens de altfel nici raid ssd sata 3. De asta am zis, daca vrei extrem, ssd pcie.
Next, vezi ca la download, totul se pune in cache pe hdd tau de 80gb. Eu as fi pus windows-ul pe ala rapid, si datele invers.
Nu are sens sa schimbi doar placa de baza. Daca schimbi, schimba tot(inclusiv cpu, ca sa nu iei placa de baza pe skt 775 ca degeaba o mai cumperi).
Si tot de performanta, vezi ca router-ul te trage in jos!
Vezi echipamentele intermediare.
2. Vezi ce conexiune folosesti
3. Vezi ce hdd ai, ca majoritatea is incapabile si de 500mbps.
4. Deci treci pe ssd, si daca iti permiti, un ssd pe pcie.
5. Procesor?
6. Depinde de server si de ce transmite, precum si numarul conexiunilor simultane si distanta.
Procesorul este un Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) 6mb cache placa de baza MSI P43T-C51 ram 2g ddr2-667 dual channel 333mhz, partiția windows-ului HDD 80GB sata II Excelstor Jupiter J8080S (83 MBps din specificații prod.) si partiția de date HDD 1TB sataIII (156MBps din specificații prod. - asta in cazul in care placa mea de baza ar avea sata III)
ssd pe pci-e nu știam ca sunt asa de performațe am găsit cateva dar prețul nu justifica performanta, ma gandesc la ssd clasic sataIII crezi ca dacă cumpăr 2 ssd-uri cu viteza de 550mb/s si le pun in raid însumează 1100mb/s ma întreb dacă ar fi posibil acest lucru...
În primul rand ar trebui sa schimb placa de baza pentru memorii pe ddr3 1666mhz, procesorul nu m-am decis, 2 ssd 64GB 550mb/s puse în raid, și bine înțeles palca rețea 1gb/s, ar fi necesare aceste schimbări?
conexiunea o imaginez ca ar fi directa (totuși puțin probabil) dar avand în vedere faptul ca exista conexiune prin fibra optica plus router și palca rețea ce suporta 1gb/s transfer nu știu exact ce ar mai îmbunătăți performața.
Pai nu. Tu ai sata 2. Tu mai mult de 250mb/s nu ai sa prinzi niciodata.
Si sata 2 stie 250mb/s, deci hdd-urile tale nu sunt limitate(majoritatea hdd-urilor abia is la limita de sata1 ).
2. Raid-ul insumeaza daca are cum. Cand faci raid, nu depasesti viteza per port. Deci fie ca ai un ssd sau 2*ssd, tot 250mb/s o sa ai, deoarece atat poate sata-ul. Nu are sens de altfel nici raid ssd sata 3. De asta am zis, daca vrei extrem, ssd pcie.
Next, vezi ca la download, totul se pune in cache pe hdd tau de 80gb. Eu as fi pus windows-ul pe ala rapid, si datele invers.
Nu are sens sa schimbi doar placa de baza. Daca schimbi, schimba tot(inclusiv cpu, ca sa nu iei placa de baza pe skt 775 ca degeaba o mai cumperi).
Si tot de performanta, vezi ca router-ul te trage in jos!
Provider-ul,aia trebuie schimbat.E conexiunea proasta. Daca totusi nu este ea de vina inseamna ca are PC-ul ceva, acel ceva fiind o componenta care nu mai merge bine.Dar asta se observa in general cand faci ceva pe PC, nu doar cand intri pe net.
Pe langa conexiune trebuie sa fii sigur ca placile de retea permit trafic de 1Gb, routerul si alte echipamente intermediare.
La PC ai nevoie de ram si un ssd in loc de hardul clasic
searatarziu întreabă: