| Ion1989 a întrebat:

Ce inseamna easybox? Habar nu am, sunt cumva niste cutii, seifuri care le vezi pe undeva prin niste locuri publice si daca comanzi ceva de pe net poti sa ridici personal comanda din acel easybox? Cum platesti? Cum deschizi seiful ala? Sau nu este prea bine? Mai bine de la curier ridici comanda?

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

De la easybox poti ridica un colet la orice oră, timp de cateva zile. Poti plati online, cu cardul sau direct la easybox. Tot cu cardul.

| sierra1 a răspuns:

"easybox? ...sunt cumva niste cutii, seifuri care le vezi pe undeva prin niste locuri publice si daca comanzi ceva de pe net poti sa ridici personal comanda din acel easybox"

păi vezi că știi?

| GabiDumitrescu a răspuns:

Bravos, ti-ai raspuns singur! Platesti ca de obicei, deschizi cu un cod sau un cod QR pe care il primesti de la compania care administreaza acel pachetomat.

| Ion1989 explică (pentru darrio2007):

Cum deschizi seiful? Si daca dai comanda in cat timp ajunge in easybox? Ajunge mai repede decat prin curier?

| Dragosstpu a răspuns (pentru Ion1989):

Primesti un cod pe telefon sau email si il scrii pe ecranul de la easybox. Uneori ajunge mai repede decat curiei, scrie cand alegi metoda de livrare in cat timp ajunge. Si e bine ca poti veni oricand sa iei produsul, nu trebuie sa stai in casa sa astept curierul toata ziua.

| Ion1989 explică (pentru Dragosstpu):

Am auzit undeva ca s-au intamplat cazuri cu persoane care au furat coletele din easybox nu stiu cum

| Ion1989 explică (pentru sierra1):

Si ajunge mai repede decat prin curier?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Bunica mea are 83 ani și a auzit de easybox. Tu toată ziua pe net nu știi ce e aia?

| sierra1 a răspuns (pentru Ion1989):

Ghici cine pune coletul in easybox?