| Vvistula a întrebat:

.Cine si-a cumparat telefon chinezesc cu 5.0 inch sau 6.0 inch. pareri

Răspuns Câştigător
| KodrutZ a răspuns:

Am avut unul cu touchscreen si Wifi si alte alea timp de ~2ani, mi-a murit ts-ul si mi l-a terminat de tot fiica-mea, cred ca o sa incerc sa il repar totusi, nevasta-mea are unul de acolo cu ts, wifi, qwerty, il tavaleste asta mica intr-o veselie, are cred cam 1.5 ani, nici o problema, acum am un dualsim mai simplut tot de la ei care a fost returnat in garantie si reparat, merge ok... transportul e vreo 10 dolari, cred, depinde ce iei, cite bucati si cit de mare e pachetul. Uite unboxing cu primul - https://www.youtube.com/watch?v=ASy5eKq8_0E - iar asta e un alt model, am luat vreo 3 pentru niste amici - https://www.youtube.com/watch?v=TYf6z4OMND8

21 răspunsuri:
| DDDonald a răspuns:

Nu iti cumpara facaturi din China! Am avut si eu un telefon cu 4.3 inch. A doua zi nu mai mergea sunetul si nu se mai incarca si a patra zi a murit de tot, dar in prima zi a mers impecabil.

| KodrutZ a răspuns (pentru DDDonald):

Pentru asta exista garantie. Am avut vreo 2-3 chinezarii cu probleme, le-am trimis inapoi, s-a rezolvat. Cine e de vina ca le iei din bazar?
@vistula: Problema la astea cu ecran foarte mare e viata bateriei. Daca ar fi sa imi iau acum asa ceva, cred ca m-as opri la asta - http://www.chinavasion.com/......_Core_CPU/

| DDDonald a răspuns (pentru KodrutZ):

Tot de pe chinavasion l-am comandat si eu... da are garantie insa costa 50 de lei sa il trimit inapoi dar m-am lasat pagubas deoarece mi-am dat seama de calitatea extrem de proasta a produsului.

Ce ti-ai luat mai exact? Eu am luat de la ei vreo 20-25 de telefoane/tablete, din care doar 3 au avut probleme.

Ceva gen..Android Phone la 350 ron si un ''mp6'' player(The Bomb) la 250 ron amandoua erau moarte dupa primele 5 zile.

Ghinion, trebuia sa le trimiti pe amindoua inapoi in acelasi pachet. Eu am patit sa imi moara primul telefon luat de la ei in cam 2 saptamini, l-am trimis inapoi si mi-au facut refund la mai multi bani decit dadusem pe el, ca il luasem la promotie si dupa aia a crescut pretul. Am luat unul identic cu ala pentru un amic si il are dupa ~2 ani, cazut prin noroi, pocnit si raspocnit de toate alea. Daca inca le mai ai, da-le mail sa iti dea cod de retur, merita sa le trimiti inapoi, sint sanse foarte mari sa ti le schimbe sau sa faca refund.

Eu am crezut ca le voi trimite si nu vor rezolva nimic ..ca imi vor zice ca le-am scapat in apa sau ceva de genu sa scape de mine laughing Chiar le voi trimitehappy dar acum nu mai sunt existente pe site produsele care le-am comandat eu..ar fi asta o problema?

| Vvistula explică (pentru KodrutZ):

Eu vroiam sa imi iau THL W7 dar nu prea am auzit oameni care sa isi fi cumparat de acolo si m-am lasat pagubas e a sasea oara cand pun o intrebare de genul asta

| KodrutZ a răspuns (pentru Vvistula):

Ia linistit, Thl e chiar branded, nu e chinezarie no-name cum am luat eu de regula (surprinzator, majoritatea au tinut foarte bine in timp, chiar daca te iei cu miinile de cap cind te uiti ce e in ele...).
@DDDonald: Atita vreme cit inca sint in perioada de garantie, nu e nici o problma. Doar ai grija sa le dai mail astora sa le descrii problema ca sa iti trimita formularul de retur si codul. Iar la posta, chiar daca zice aia ca nu ai voie cu alte de-astea pe pachet, insisti sa lipesti pe laterala formu' sau il bagi inauntru, in cel mai rau caz. Oh, da, si - in principiu - nu o sa te lase sa faci retur la baterii, dar ca sa nu iti scada din pret doua baterii, poti baga una in telefon, ca nu ar tb sa se uite in el. Daca zic ceva, zici ca ai uitat... happy

Deci pana al aurma e bine sa imi iau unul de acolo sa stiu sigur, problema e ca nu pot sa platesc la livrare ci prin paypal

Si care e problema? Ia linistit, in cel mai rau caz exista garantie si sint mai seriosi ca multe firme de la noi pe partea asta.

O ultima intrebare cat e transportul si tu ai un telefon de acolo?

Multumesc pentru timpul acordat.o seara faina in continuare!happy

Cred ca o sa imi iau un Thl w7 chestia e ca nu as vrea sa am probleme cu el sa il i-au sa il trimit inapoi dar o sa vad mersi.

La ce probleme au avut unele serii de Nokia sau LG, cu asta sigur iesi mai bine. Nu de alta, dar nici astia nu acorda garantie de nebuni ca sa isi faca de lucru...

Da ai dreptate oricum mai mult de un an nu stauc u el il vand altuia cam tot cu ata, la preturile alea mici numai de drag sa faci cumparaturi

Daca prinzi unul care sa te tina cum m-a tinut pe mine ala cu ts, e pacat sa il dai...

Nu e asta dar chestia e daca le trimit banii prin paypal ce garanyie am ca ei o sa imi trimita produsul

Te crezi pe okazii.ro la chinavasion? In lumea civilizata nu se pun astfel de intrebari, plus ca astea nu sint puse la panarama pe site la ei - http://prntscr.com/s56ea.

Nu da toti prietenii mei zic sa nu iau ca nu stiu ce se intampla si tot asa

Lasa-i pe ei sa isi ia cartofi de pe okazii sau chinezarii de la Vodafone sau Orange la suprapret.

Am avut unul cu touchscreen si Wifi si alte alea timp de ~2ani, mi-a murit ts-ul si mi l-a terminat de tot fiica-mea, cred ca o sa incerc sa il repar totusi, nevasta-mea are unul de acolo cu ts, wifi, qwerty, il tavaleste asta mica intr-o veselie, are cred cam 1.5 ani, nici o problema, acum am un dualsim mai simplut tot de la ei care a fost returnat in garantie si reparat, merge ok... transportul e vreo 10 dolari, cred, depinde ce iei, cite bucati si cit de mare e pachetul. Uite unboxing cu primul - https://www.youtube.com/watch?v=ASy5eKq8_0E - iar asta e un alt model, am luat vreo 3 pentru niste amici - https://www.youtube.com/watch?v=TYf6z4OMND8