| Ion1989 a întrebat:

Cum se poate conecta un televizor ca asta ca sa ai programe, posturi pe el? Am si plasme, mai am undeva si niste televizoare din alea vechi si am unul exact modelul asta si vreau sa incerc cumva sa il conectez ca sa am posturi, programe pe el, dar nu stiu cum, de functionat, functioneaza, se aprinde doar ca nu vede niciun program ca nu este conectat, cum se poate conecta ca sa ai programe pe el? Habar nu am cum, la cat de vechi este nici macar intrare scart nu are, are doar cateva gauri rotunde pentru niste cabluri cu mufe rotunde, cumva se poate conecta dar nu stiu cum, sunt curios daca merge sa vad programe pe el, cum il poti conecta la programe?

https://imgur.com/a/UpjUclR

3 răspunsuri:
| Cresta a răspuns:

Poate prin mufa aia (rotunda) in care se punea antena, ar merge cablul de la firma de distributie. Intreaba-i pe cei de la DIGI sau ce firma ai tu acolo.

| Ion1989 explică (pentru Cresta):

Asa nu merge, televizoarele astea vechi merg cu digital converter box si acel digital converter box se conecta la televizor cu cablu scart, doar ca ala nu are intrare scart, cred ca trebuie niste adaptoare dar nu stiu de care

| Cresta a răspuns (pentru Ion1989):

Eu am avut un tv vechi si a mers direct cablul. Nu modelul asta dar tot cu tub.
Fara nici un fel de adaptor.
Daca iti trebuie converter box sunt cabluri cu adaptoare. Tot la firma de distributie te rezolva.