Boss!, mieste greu de tot, să ajung să cred că toate investițile, lunare/anuale de zeci de milioane de euro! dolarii, sacrificiile de pe front cu armament modern, "să ajungă să fie de "râpă" din cauza la niște drone eu cred că există cu siguranță o soluție mai delicată! Pentru unele intervenții de genul fiincă ai dreptate cu Adevârat tot ce zici, sânt unele modele de drone, care într-adevăr sa văzut clar, de ce poate fi în stare o dronă! ce are atașată de ea dinamită! drona camicaze! iau spus ei! Au lăsat foarte mulți soldați chiar și cu pregătire militară profesională! fără o mână, fără un picior, pe front!
în unele situații sânt și eu sceptic, ca tot omul Man! Cred real, cu siguranță vor fi drone! în decursul anilor foarte dificile de doborât, dacă nu luăm măsurile reale! și nu ne pregătim pentru asta, fiincă tehnologia avansează foarte! repede în era care suntem, iar unele armamente militare necesită investiți! De miliarde de euro! Sânt avioane ce au obligația! statul, să-le plătească! Pentru siguranța națională, a țărilor.
Eu cred că este o problemă foarte! Serioasă, cu dronele militare pe front, iar Pentru soldați militari, fără o pregătire mai! profesională! pe front, le va fi foarte dificil, fiincă nu-i deloc! de glumă cu dronele militare! Unele drone militare, au o viteză și o precizie, de execuție foarte! Sofisticată ce necesită ani de experiență, să-le poți controla cu atât exactitate, nu-i deloc o situație "ușoară" cu ele pentru soldați noștri ceși riscă! viața! obligați să-și lase familiile copii departe de ei, pentru noi, pe front și la granițe să avem țara în siguranță!
Blindatele sunt clar depasite. Nu ai ce sa mai faci cu ele. Un tanc, cat o fi el de scump si sofisticat, poate fi oricand prada usoara in fata unei drone de cateva mii de euro. Decat sa investesti intr-un tanc, mai bine cumperi/fabrici drone de banii aia.
In privinta infanteriei, eu cred ca solutia ar putea fi drona anti-drona. Drone mici care insotesc trupele de infanterie (si nu numai) si care la detectarea roiurilor de drone inamice, decoleaza si le intercepteaza.
Buruiaj fratello! Orice arma construita de om in istorie si -a găsit repede " Nasul "!
Buruiaj radioelectronic care sa disturbe orice semnal de ghidare al dronei către țintă! Vor cădea ca mustele dupa ce s-a dat cu spray in camera!
Doar cu nucleara sa nu dea careava ca in rest avem ac de c#ru lor!
Și ai mare dreptate wildthing, cu tancurile, unele au devenit o joacă pentru dronele! performante!
Cu condiția să ajungi la fibră (dacă o vezi, că e mai subțire decât firul de păr) înainte să dea drona peste tine.
Varianta ajutatoare nr.3! Demolezi fabrica de drone! Aici ai nevoie de câțiva mercenari si informatori sa afli unde este fabrica! Restul se rezolva cu gaze : iahnie de fasole si castraveti murați! Parfum intens!