In mod normal da. Ei actualizeaza mereu modalitatile de combatere a celor care nu sunt corecti. Ti se va loca in mod sigur contul. Poate faci cum spune opro, dar nu va tine o vesnicie. Tot te vor prinde. Eu joc si nu am folosit niciun cod si am ajuns departe. Nu vad unde e satisfactia cand folosesti coduri. Nici la counter, nici la 4story, nici la nimic.
Mai de va prinde [SGM]Ruizu praf va face pe toti ca si eu am folosit dar m-a iertat dar daca nu va cunoaste bine bine bine va ia la intrebari si va inchide.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Faceti-va hack ca eu va prind ca sunt zi si noapte onnline va fac poze si va postez.Nu folositi hack-uri este interzis!
Eu am incercat cu un hack foarte tare nu m-a lasat nici sa intru in joc dar nu mi-a dat, apoi l-am sters ca nu ma mai lasa si oricum cand intru in 4story mi se incarca 4story hack shield(4story armura de hack)
Am folosit si eu o data hack si m-a prins un GM care avea si el hack... e cinstit?
Buna iulia te asigur eu ca nu vei folosii sau nu va mai folosii nimeni de cand sunt eu GM sa stii de la mine si pentru cei care vor sa folosesasca sa se gandeasca de 2 uri inainte sa il foloseasca pentu ca intr-o zi sunt banati permanent de mine
toate cele bune GM SHADOWV
Buna iulia te asigur eu ca nu vei folosii sau nu va mai folosii nimeni de cand sunt eu GM sa stii de la mine si pentru cei care vor sa folosesasca sa se gandeasca de 2 uri inainte sa il foloseasca pentu ca intr-o zi sunt banati permanent de mine
toate cele bune GM SHADOWV
Depinde ce hack in ultimul timp s-a creat un hack nou pentru upgradarea armurii iar daca il folosesti pe ala nu te vor deconta dar trebuie sa fii atenta nu iti upgrada daca ai level mic tot ce prinzi upgradeaza nu mai ce ai nevoie
Iti dau eu unu care merge acum pe 4story.ro... da add zmeii_nok1a si vb acolo
Nu il asculta pe becami ca nu stie ce vb eu am avut hack 4 story inainte de a pune sheil pakul si nimeni mu m-a prins dar nu numai eu si alti prieteni de ai meisi alti jucatori priccepi inainte era usor cu hack dar de cand a pus heil packul nu mai e fain 4 story dar daca ai jucat mt 2 ro cred ca sti ca sheild pakul ala nu apara bine in mt 2 de ci e o prostie trebuie sa mai intrebi daca cineva poate sa spargo sau sa faca o gaurica mica in sheild pakcul ala si atunci e hack si hack inseamna lv mare intelegi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mai deci daca ai Hack GP sau Hack Protection nu te poate baga pe forum cu nimic ca eu am incercat si in plus ai aparare in caractere de toti iti da Miss.Si Clau daca incerci cumva sa ma bagi pe forum ma deblocheaza tatal lui varumiu ca lucreaza la compania 4Story. Nuti zic numele
Daca te prind iti dau ban fara indoiala definitiv si fara drept de apel, eu am luat ban chiar fara sa folosesc doar pentrut ca alti au presupus ca am folosit. Sunt anumite persoane care controleaza jocul doar pentru ca sunt mai vechi in el si se cred mai presus decat ceilalti. Mai au de invatat la capitolul corectitudine, nu e aceeasi poveste care se prezinta in introducere
Eu am facut lv 22, 23 24 27 cu hack si n-am patit nimic, nimicuta. Deci... concluzia e usor de desprins
Bacemi are dreptate pentru ca daca ai hack nu joci corect si de acea ti se baneaza contul adica ti-l suspenda.
Eu acum 2 ore i-am vazut pe unii cum isi cereau hack pentru lv, si i-am avut la prieteni, i-am intrebat daca ii prinde cineva...GM sau altii, dar pe aia nu-i prinde nimeni ca au vreo...3-4 conturi cu hack, si aia sth cum sa ascunda hack-ul
Cineva mi-a furat contul ia schimbat parola contul era mariusali97 dar mi-a schimbatparola te rog fai ceva daca faci bagati adresa asta la prieteni ionescu_marius97
Da am folosit hack(prea mult) GM au multe metode sa te prinda si o vor face merge cu hack in documentu nerwashi dar pana la lvl 45 asa pentru ca apoi ajungi la lvl 70 din necunoscut siti verifica istoricu(3 zile lvl70 saa fim seriosi
) si iei ban. acum na depinde si dupa noroc si sa nai pe nimeni in lista de prieteni uitasem
Da am folosit hack(prea mult) GM au multe metode sa te prinda si o vor face merge cu hack in documentu nerwashi dar pana la lvl 45 asa pentru ca apoi ajungi la lvl 70 din necunoscut siti verifica istoricu(3 zile lvl70 saa fim seriosi
) si iei ban. acum na depinde si dupa noroc si sa nai pe nimeni in lista de prieteni uitasem
matador56 întreabă: