In mod normal da. Ei actualizeaza mereu modalitatile de combatere a celor care nu sunt corecti. Ti se va loca in mod sigur contul. Poate faci cum spune opro, dar nu va tine o vesnicie. Tot te vor prinde. Eu joc si nu am folosit niciun cod si am ajuns departe. Nu vad unde e satisfactia cand folosesti coduri. Nici la counter, nici la 4story, nici la nimic.
Mai deci daca ai Hack GP sau Hack Protection nu te poate baga pe forum cu nimic ca eu am incercat si in plus ai aparare in caractere de toti iti da Miss.Si Clau daca incerci cumva sa ma bagi pe forum ma deblocheaza tatal lui varumiu ca lucreaza la compania 4Story. Nuti zic numele
Depinde ce hack in ultimul timp s-a creat un hack nou pentru upgradarea armurii iar daca il folosesti pe ala nu te vor deconta dar trebuie sa fii atenta nu iti upgrada daca ai level mic tot ce prinzi upgradeaza nu mai ce ai nevoie
Eu am incercat cu un hack foarte tare nu m-a lasat nici sa intru in joc dar nu mi-a dat, apoi l-am sters ca nu ma mai lasa si oricum cand intru in 4story mi se incarca 4story hack shield(4story armura de hack)
Aveti grija cei care mai iau hack de 4 story au ban permanent. am creat azi un program de scanat si cautat playeri cu hack
Eu acum 2 ore i-am vazut pe unii cum isi cereau hack pentru lv, si i-am avut la prieteni, i-am intrebat daca ii prinde cineva...GM sau altii, dar pe aia nu-i prinde nimeni ca au vreo...3-4 conturi cu hack, si aia sth cum sa ascunda hack-ul
Nu il asculta pe becami ca nu stie ce vb eu am avut hack 4 story inainte de a pune sheil pakul si nimeni mu m-a prins dar nu numai eu si alti prieteni de ai meisi alti jucatori priccepi inainte era usor cu hack dar de cand a pus heil packul nu mai e fain 4 story dar daca ai jucat mt 2 ro cred ca sti ca sheild pakul ala nu apara bine in mt 2 de ci e o prostie trebuie sa mai intrebi daca cineva poate sa spargo sau sa faca o gaurica mica in sheild pakcul ala si atunci e hack si hack inseamna lv mare intelegi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Iti dau eu unu care merge acum pe 4story.ro... da add zmeii_nok1a si vb acolo
matador56 întreabă:
searatarziu întreabă: