Deoarece internetul este un loc in care agresivitatea verbala propulsata de incultura infloreste tot mai mult pe zi ce trece si te poti trezi cu idioti care injura ca la usa cortului si la videoclipuri pentru copii de 1-5 ani. Eu spre exemplu am avut un canal de YouTube acum ceva ani unde postam poezii realizate de mine, si erau poezii de dragoste, despre toamna, sentimente, tristete etc, adica nimic vulgar, nici cel mai mic cuvant vulgar nu gaseai in acele versuri si totusi aveam la ceva timp cel putin un cretin care injura aiurea in comentarii din motive numai de el stiute. Evident ca-i stergeam comentariul dar daca spre exemplu acele poezii erau desene animate pentru copii, acei copii poate apucau sa citeasca cuvintele obscene ale respectivului terminat inainte sa apuc eu sa-i sterg comentariul. La un moment dat chiar am oprit comentariile la videoclipuri ca sa nu mai vina toti terminatii sa injure aiurea fara motiv. Asa si cu videoclipurile destinate copiilor.
YouTube a scos comentariile la videoclipurile pentru copii ca să îi protejeze. Comentariile pot conține mesaje nepotrivite sau spam, iar pentru că legea spune că trebuie să aibă grijă de siguranța minorilor, au ales să le dezactiveze ca să fie totul mai sigur pentru cei mici. E o măsură ca cei mici să nu fie expuși la discuții sau comentarii care nu sunt potrivite pentru ei.
anonim_4396 întreabă: