| youlooser a întrebat:

Hei TPU.Se merita sa cumperi o consolo X360 in 2015?
(nu vreau raspunsuri gen: mai pune bani si ia xbox one sau ps4/ps3.Am avut ps3 si nu mai vreau.)

http://www.emag.ro/......MBBM/---de aici.

As dori si motive, nu numai raspunsuri gen:

Nu

Da

Nu prea

Eu am si mami nu imi cumpara jocuri deci nu-i bun.

Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| virusake a răspuns:

Salut!

Depinde ce joci, in principiu merita. E la mai putin de jumatate de pret fata de xbox one, deci nici nu poti face comparatia.
In principiu, majoritatea seriilor se puteau moda (ar trebui sa te interesezi de chestia asta), problema e ca o data cu modarea pierzi "privilegiul" de a juca online. Mare parte dintre jocuri e posibil inca sa apara si pentru aceasta platforma, nu stiu pentru ce perioada, dar nu ar fi prea mult de pierdut.
In principiu, daca o folosesti pentru jocuri si nu esti atras foarte mult de o imagine cat mai clara si nu te incanta prea mult micile imbunatatiri (de multe ori irelevante) aduse de noile generatii, eu cred ca merita.

| youlooser explică (pentru virusake):

In principiu ma voi juca cu prietenii(mai cumpar un controler, bagam o fifa ) si aia e.Mersi de raspuns.

4 răspunsuri:
| Bobby711 a răspuns:

Decat sa iti iei o consola mai bine iti iei un pc daca asi cumpara o consola a-si face o doar pentru jocurile exclusive si atat.
Insa daca vrei musai o consola eu zic sa mai strangi bani si sa iti iei ori un ps4 ori xbox1. 360 e cam batran nu vei putea juca astea mai noi.

| youlooser explică (pentru Bobby711):

PC am, si e destul de bun:
8 Gb ram
I5 3.4
HDD 1TB
GTX 650

Ceva upgrade-uri nu imi mai trebuiesc(deocamdata)

M-am gandit si la PS4 si XBOX1, dar se pot moda?(din ce am inteles eu nu.)

| Bobby711 a răspuns (pentru youlooser):

Oh daca ai pc e alt ceva daca asi fi in locul tau poate mi a-si face upgrade la pc eu stiu thinking insa asta doar daca asi avea de ales intre a face upgrade la pc si a cumpara un ps4. PS4> ca xbox la performante. Presupun ca daca ar fi sa aleg intre cele 2 asi alege consola cu cele mai bune jocuri exclusive.
Nu e nici o data prea devreme sa faci upgrade la pc cu cat mai performant cu atat mai bine laughing
Nu sunt sigur daca merge sa modezi astea inca am auzit undeva ca nu e imposibil insa va mai dura ceva alte detalii nu stiu sa iti dau.