| shawol a întrebat:

Hei. Vreau să cumpăr o tabletă. Ieri, a venit vara mea la mine și avea o tabletă Apple. La început, mă gândeam să-mi cumpăr și eu una, dar când am văzut ce mult costă, mi-am luat gândul. Vreau totuși să-mi iau o tabletă, nu cred că Apple că e prea scumpă. Îmi puteți da câteva sugestii? Vreau una până în 700 ron, dar să fie de bună calitate. Am găsit pe net ceva despre tableta Allview Alldro 2 Speed DUO. Cum vi se pare?
Vă rog, dați-mi la orice tabletă îmi spuneți, avantaje și dezavantaje.
Mulțumesc.
P.S.

Răspuns Câştigător
| ema1ih a răspuns:

Si eu am una Apple si e cea mai buna, inainte am avut o tableta de 500 de lei si se bloca incontinuu, nu puteam sa intru pe TPU sa ma loghez sau pe site-uri de genul asta si internetul se bloca... la inceput mergea destul de bine dar dupa o luna a inceput sa fie asa. mai bine strangi bani si iti iei o tableta mai buna, gen Samsung galaxy. de tableta de care ziceai nu stiu cat de buna e.

4 răspunsuri:
| deeah2elen a răspuns:

O detin si merge super bine!

| Hinbrad a răspuns:

Pai nu prea exista tablete de 700 lei.Ideea ar fi ca din punctul meu de vedere ar fi bine sa strangi pentru una Apple de 64 gb.

| Melisa07 a răspuns:

Nu prea sunt tablete bune atat de ieftine. Eu ti-as recomanda tableta : Samsung Galaxy tab 2. Marimea ti-o poti alege tu. Eu am una si e geniala.