| nodeerskulls a întrebat:

Hello happy Am un PC semi-performant din toate punctele de vedere in afara de Windows. Am XP Pack 1 :< Va rog frumos, ce jocuri mi-ar putea merge pe el? Pentru ca tot caut si mereu ma oftic ca imi cere SP2 pe care nu l-am si restul cerintelor sunt bune straight face
Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| Aero a răspuns:

Semi-performant?laughing

Fa rost de la cineva de un cd cu xp sp3 sau il poti cauta pe net si sa faci cd...
E mai bine asa, iar XP SP3 e mai sigur! Esti mai vulnerabila cu acel XP SP1. Ai macar un antivirus + firewall?
Tie de jocuri iti pasatongue

8 răspunsuri:
| trafikantu a răspuns:

Ce procesor ai, ce placa video, cati rami?

| rafy a răspuns:

Este un prog de la microsoft cara iti schimba din sp 1, 2 in sp3 fara sa inst win din nou pur si simplu inst ala si dai restart si gt ai din sp1 sp3 si nu te mai ofticiwinking

| rafy a răspuns:

San andreeas mi-a mers si mie pe ati 9600 si nu e chiar asa buna daca iti merge grid sau asasin creed 1 atunci e buna

| smooky a răspuns:

Este chiar vechiut sistemul pe care il ai din ce specificatii ai dat.

| YukiMrM a răspuns:

E foarte bun dupa parerea mea XP pack 1, ce vrei sa-ti raspundem?! cumparati un XP PACK 2 sau fura-l de undeva.

bafta happy

| nodeerskulls explică:

0. 99 Gb Ram, placa stiu ca e buna ca mi-a mers San Andreas pe ea, Pentium III happy
Si dap, am firewall, antivirus, si un antispiware.

Si am zis "semi-performant" pentru ca e destul de bunicel, desi nu este ultima tehnologie happy

O sa incerc sa dau update, multumesc.

| wert a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa dai update la windows, si astfel o sa iti instaleze sp 2-ul, sper ca stii cum se da update?