| frumushika09 a întrebat:

In ce magazine pot gasi toate Sims-urile? In magazine ca Diverta sau cu electrocasnice de abia gasesti cateva. Si mai am o intrebare, care Sims vi se pare mai bun la ce ofera, The Sims 2 FreeTime sau The Sims 2 University?

Răspuns Câştigător
| edysan a răspuns:

Un magazin care ofera foarte multe jocuri inclusiv simsurile este media galaxy din bucuresti, in caz ca nu esthi din capitala poti comanda p net tot de pe siteul asta www.mediagalaxy.ro... sper ca ti-am fost de ajutor :)

2 răspunsuri:
| IchHabeKeineName a răspuns:

Salut, aici in Cluj, in mall-ul nostru, e un loc numai cu jocuri la console, PC, PSP...acolo gasesc toata colectia The Sims 2. Si la intrebarea a doua, mi se pare ca Free Time are mai multe lucruri, o gramada de activitati, de obiecte si tot restul, poti fi balerina, fotbalist.etc. University te plictiseste dupa un timp si nu sunt chiar asa multe lucruri noi! Distractie placuta.

| Deniisze a răspuns:

Sims 2 FreeTime love struck Este foarte tare love struck Eu il am pe un cd thinking si cum nu mi-a mers instalat pe pc am zis sa il joc de pe cd... Stiu ca nu e de bine, dat ce sa fac si eu... ma joc mai rarut ca e mai dragut!
Baftaa!