| WalterWhite a întrebat:

In serialul h2o s-a schibmat sirena ema! a patit ceva sau de ce au sichimbato?

Răspuns Câştigător
| Kira9747 a răspuns:

Claire Holt (Emma Gilbert) filmeaza pentru The Messenger 2:The Scarecrow (2009) si a renuntat la H2o Adauga apa, si de aceea a fost inlocuita cu Indiana Evans(Bella Hartley)

Fundita? pllsss

27 răspunsuri:
| BiscuiteCuCiocolataa a răspuns:

Nu au schimbat-o pentru ca ea s-a mutat in Europa si in locul ei Emma o fata care s-a mutat unde locuiesc Cleo si Rikki si au devenit prietene si acum sunt sirenele Cleo Rikki si Bella... sper ca te-am ajutat. big grin

| BornFree a răspuns:

A trebuit sa plece altundeva (nu e bolnava)

| Bebis...₣ẹbℓẹŧsea Įu' Sasuke:> a răspuns:

Pey deocamdata ea filmeaza pentru un alt film, dupa cum ai vazut in H2O se spune ca e in vacanta la Parishee hee dar de fapt nu mai are timp si pentru filmarile din H2O si a hotarat sa se concentreze pe filmul care il are in prezent.

| BlueByMe a răspuns:

Nu a patit nimic, ea a plecat pentru filmarea filmului messager sau messanger nu mai stiu cum se numeste...si cei din h2o au facut o poveste ca sa para ca e plecata din tara dar ea e la filmari pentru celalalt film
dar daca se va continua cu seriile h2o, probabil ca o sa apara

| bibi1202 a răspuns:

In serialul H2O s-a schimbat Emma, deoarece e sezonul 4...si Emma se muta si vine in locul ei o alta fata - Bella, tot sirena. happy sper ca am ajutat

| Ganduri albe a răspuns:

A plecat impreuna cu familia ei intr-o excursie in jurul lumii (in serial). Dar in realitate probabil nu a fost multumita de banii pe care ii primea.

| Shake a răspuns:

In serial zice ca a plecat 6 luni cu parintii in jurul lumii.

| carry99 a răspuns:

Am auzit ca joaca in alt film. fundita?

| lolo23 a răspuns:

Filmeaza pentru un film (Messenger 2 parca thinking)
laughing

| LadyBird_5604 a răspuns:

Explicatia din serial e ca ema a plecat intr-o excursie cu familia in jurul lumii sau ceva de genul happy

| Claudiu709 a răspuns:

A demisionat.Si regizorii au cautat pe altcineva si a aparut bella

| HardcoreCountry a răspuns:

In sezonul 3 a inlocuit-o Indiana Evans (Bella) fiindca Emma a filmat pentru alt film si a renuntat la H2O.

| Stefania a răspuns:

Buna!

Pai Emma nu mai este pentru ca nu a mai vrut sa participe "dupa um am auzit eu", cea noua Bella a intrat in locul ei pentru ca in serial au inventat ca Emma ar fi plecat cu parnti in Europa "EU".

Nu trebuie sa-ti faci griji, ea era cea mai batrana dintre elehee hee

batting eyelashes

| ㋡ Sweet ㋡ a răspuns:

Buna! Multi ziceau ca claire holt (ema) a murit.Acum nu stiu... dar asa se zvoneste. Uite niste informatii despre ea. http://ro.wikipedia.org/wiki/Claire_Holt si http://www.tpu.ro/......afla-daca/ succes in aflarea raspunsului:-D

| loveee a răspuns:

Emma. adica clarie holt.
nu a mai putut sa joace pentru ca a fcaut un film de groaza
Messengers 2: The Scarecrow http://www.youtube.com/watch?v=xL5GGu59sM0
nu a patit nimic stai calma:-j

| georginika a răspuns:

Ema e plecata in excursie cu parintii ei.

| Zara_8585 a răspuns:

Nu. a plecat pentru a filma intr-o telenovela

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am auzit ca claire holt (emma gilbert) a murit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De unde stiti voi raspunsurile? sunteti claravazatori? eu cred ca nu.
asa ca alyn22 nu te lua dupa nimeni da? ascultama pe mine? da. pa pa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti frumos alyn

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca a muscato un rechin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Claire holt a murit!
http://www.youtube.com/watch?v=sJs4wXGAoW4

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In serial spune ca Claire Holt (Emma Gilbert )a plecat intr-o vacanta cu parintii in jurul lumii de 6 lunii(dar in realitate ea filmeaza pentru alt film The Messenger 2)si de asta regizorii au aduso pe Indiana Evans(Bella Hartley)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ema a plecat cu parinti ei Italia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, au schimbat-o. in serial (intr-un episod)se spunea ca Ema a plecat cu familia ei in vacanta si nu s-a mai intors ca e lunga vacanta. si a aparut o fata pe nume Bela ca e sirena (cred eu ca eu fi luat locul Emei ).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu a patit nimic dar ea ii plecata intr-o calatorie in jurul lumii cu parintii ei

| Clara283 a răspuns:

Faca turul Europei cu parintii ei si a venit o fata care se mutase din Europa acolo. laughing