IP-ul se aloca de catre provider si este pe zone de relee. Deci daca te muti se schimba si IP-ul.
Da, se schimba, fiecare ip este asignat unei zone geografice, si mai depinde si de isp. In cele mai multe cazuri ip se schimba si daca stai in acelasi loc.
Da,m-am mutat de zece ori dintr-un judet in altul si uite ca la modemul meu Vodafone am acelasi ip.te rog vorbeste frumos.
Raspunsu este ca ip ramane acesai fratilor nu mai vb aiurea. Ca nu esti legat la o retea prin cablu ca ai diferit ip. Este vb doar de un stick usb de la Vodafone care furnizeaza net nu este cablu as ca nu vai vb ce nu trebuie daca habar nu aveti.
Daca te muti in alt stat, ai automat alt ip, ai inernetul acelui stat, serverele lor. Daca aici ai internet prin cablu ti se schimba ip-ul si in orice oras daca iti tragi internet prin cablu in fiecare oras.Ip-ul ramane neschimbat atunci cand ai modem cu ip static dar numai in Romania.In Italia automat ai alt modem de internet, nu merge cu modemul asta dat de la noi din tara. Dei alt modem, alt ip.Ip-ul rmane neschimbat doar la modemurile cu internet pe teritoriul Romaniei.Asta in caz ca ip este static.Atat.
Vorbiti aiurea. Ip-ul se schimba o data cu providerul de internet. Daca ai ip dinamic el se schimba oricum cand resetezi routerul sau la cateva ore/zile. IP-ul difera de locatie si providerul de la internet. Nu o sa ai la camin acelasi ip ca acasa.
Cum asa? Cand ai plecat undeva de acasa, te chema altfel?