In primul rand, iti multumim pentru faptul ca ne-ai spus ca ai piscina.chiar suntem invidiosi. iar cat priveste lampa, daca anul trecut ai gasit o rezolvare, acum de ce nu ai reusit sa o gasesti?![]()
Dragul meu Emil...nu am zis asa doar ca sa ma laud...ca ma pot lauda cu mult mai multe... piscina nu este un mijloc de a ma lauda...dar...am intrebat poate stie cineva.si anul trecut am rezolvat treaba doar schimband lampa.in alt mod nu...si ne cam doare inima sa dam in fiecare an cate 50-60 de euro p o lampa.hai pa.
@criticul-draga criticule, in primul rand tin sa te anunt ca sunt sute de modele de lampi pentru piscina. daca doresti sa iti dau un catalog sa le vezi, este ok.pentru ati raspunde la intrebare, in primul rand trebuie sa stim ce model este. poate fi numai becul ars.sau poate fi fasungul, cablul intrerupt.deci,tinand cont ca sunt in domeniu, ti-am raspuns la fel cum ai pus si tu intrebarea.''la misto''. sa ai o seara placuta.
Daca sunt lampi solare s-ar putea sa le fi pus intr-un loc prea intunecos ori ele au nevoie de ceva mai multa lumina sau soare
Este posibil ca in doza de legatura de plaja piscinei ( daca ai asa ceva ) sa se infiltrat umezeala...desfa-o si verifica sa fie bine izolate firele si sa nu fi luat apa ( de la ploaie, condens...etc)
vladutzumuresan1996 întreabă: