| LisaJulie a întrebat:

Merita sa descarc o aplicație cu inteligenta artificiala in care sa pun întrebări despre investiții și afaceri? Da AI-ul sfaturi bune in domeniul afacerilor?

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nici macar nu trebuie sa descarci, ai chatgpt la dispozitie. Ideal ar fi sa iei varianta platita pentru engine uri mai bune. Insa nicio app de AI nu iti va putea preconiza cum evolueaza investitiile, ci doar sa iti explice domeniul

| relian a răspuns:

Sa afli ceva folosind un Ai se poate, dar trebuie sa stii ce si cum sa intrebi, apoi dureaza destul de mult, desi raspunsurile lui vin foarte rapid, poate prea rapid, totusi un raspuns bun se obtine destul de greu de la un AI, dupa care trebuie sa verifici daca este bine, cu alta sursa.
Mai simplu spus, AI nu da sfaturi bune, desi la prima vedere par ca ar fi.
Raspunsurile unui AI sunt in general slabe sau gresite, chiar daca se bazeaza pe surse mai de incredere, AI nu stie cum sa explice, raspunsul lui este mai mult sec, va fi ca si cum citesti o definitie de undeva si stai si te uiti ca la Luna laughing

De ce se intampla asta? AI este optimizat sa dea raspnsuri cit mai rapide, lucru asta il face sa nu analizeze prea mult, chestie care il costa, greseste.
In plus inca nu se pricepe sa dea raspunsuri mai "altfel" adica mai pe intelesul omului simplu, el se repede, ce ii iese in cale prima data se agata de acea informatie, vine si zice ia de aici.

Este cum zic, cum ar cita din carte. Dar totusi daca ai mintea mai ascutita, daca analizezi, apoi insisti, sau il ajuti si tu AI se regrupeaza si iti aduce un camion de informatie laughing din care la fel nu vei pricepe prea multe.
Dar iar vei analiza si vei extrage de acolo ceva ce crezi tu ca este mai aproape de adevar si iar o iei de la capat cu ce extragi, in felul asta ajungi intr-un final la un raspuns mai sartisfacator, dar cum am spus dureaza, de iti vine sa il injuri, sau te ia durerea de cap laughing

Eu asa am obtinut raspunsuri mai clare si bune,, dar dupa o mare munca de lamurire intre tine si AI,
La un moment dat iti vine sa spui, du-te la naiba, pierd timpul cu tine degeaba laughing
Saracu nu stie, nici nu invata, sau cel putin poate ca invata dar dureaza, spune si el cei pune la dispotie sau il programeaza cei care il detin.

Cam asa se intampla in mare cu acest AI.Nu te baza pe ce spune un AI, cam asta este sfatul meu. Vorbesc aici de discutii obisnuite nu de afaceri sau alte minuni. Plus de asta el o sa spuna ca nu poate da sfaturi, doar analizeaza si da un raspuns pe baza unor mai stiu eu ce algoritmi, iar sfatul lui poate sa fie bun sau mai putin bun.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Sa ne spui si noua cum au decurs investitiile

| LisaJulie explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Știu ca ai-ul nu poate fi de încredere dar îmi doresc totuși sa aud și sfatul lui

| BitchInRedDress a răspuns:

Sa nu ne uiti cand vei deveni business woman de succes happy

| LisaJulie explică (pentru BitchInRedDress):

Sunt conștientă cu nu asa se face, vreau doar sa vad ce părere are ai-ul