| Daviiiiiid a întrebat:

Neata TPU. As avea o problema. As fi dorit sa-mi fac un cont pe facebook.com. Dar, din greseala, cand sa ma inregistrez, am pus anul nasterii : 2003. Iar cand am vrut sa dau Register, mi-a scris "Nu eşti eligibil pentru un cont Facebook." ..Am dat "x", la Google Chrome, am intrat din nou, aceeasi chestie. Am intrat pe contul vechi...tot asa! Ce as putea face ca sa`mi dispara? Multumesc! FUNDA

Răspuns Câştigător
| Mirunika123 a răspuns:

Pai, si mie mi s-a intamplat. Uite cum am facut eu. Prima oara am incercat cu mozzila, dar la fel. Asa ca poti sa-ti faci cont pe al 2-lea calculator sau pe laptop, daca ai. Scrie si tu anul nasterii 19. sau orice an, mai mic de anul 1993. Succes!
P.S.Pe mine ma cheama Stefania Gomez pe facebook.

12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sterge cookies si istoricul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

TREBUIE sa STERGI istoricul si cookies.

| 7Azaky a răspuns:

Mi se pare ca trebuie sa ai peste 13 sau 14 ani ca sa poti sa-ti faci cont pe facebook!
Incearca sa pui alt an al nasteri, de exemplu 2000! Si vezi daca merge!
Sper ca te'am ajutat! Multa bafta >big grin

| Daviiiiiid explică (pentru 7Azaky):

Nu ma intelegi! ..Chestia e ca nu ma mai lasa sa fac cont. In loc de Spatiu in care pot sa ma inregistrez, imi apare "Nu eşti eligibil pentru un cont Facebook."..Ca l-as reface. doar ca nu ma mai lasa.

| 7Azaky a răspuns (pentru Daviiiiiid):

A...mai asteapta ceva timp, probabil ramane blocat asa ceva timp!(ca sa nu se prinda copii si sa schimbe data repede dupa)!
Cred ca intr'o ora va merge big grin!(nu am intalnit problema asta big grin)!

| Crisstttina a răspuns (pentru 7Azaky):

Nee trebuie sa ai 18 happy

| 7Azaky a răspuns (pentru Crisstttina):

Nu cred! Eu mi-am facut de la 16 ani contu...si a mers cu anul meu de nastere!big grin

| Crisstttina a răspuns (pentru 7Azaky):

In fine laughing eu oricum am pus ca am 18 whistling

| Antoonia15 a răspuns:

Pai nu mai ai ce sa faci trebuia ca de prima data atunci cand ti-ai facut contul sa pui alta data de nastere acum nu mai ai ce sa-i faci!happy

| TMaryus a răspuns:

Trebuie sa ai peste 13 ani incearca sa pui alta data de nastere 1999 sau 2000

| Bogatu_Ionel_Ionel_1980 a răspuns:

Buna eu nu pot sa imi fac un cont pe fb acest cont este a lui tata am intrat pe el sa vb cu voi daca puteti sa ma ajutati am intrat colo unde sa face fb si nu merje imi zice asa Nu eşti eligibil pentru un cont Facebook si nu stiu cum sa imi fac

| Cynthiuka20 a răspuns:

Fa-ti alt cont