Buna intrebare! Asta administratorii site-ului ar trebui sa stie sa dea un raspuns si sa si actioneze pe seama acelui raspuns.
Ai dreptate, acelasi lucru am vrut sa-l sesizez si eu, mai ales ca anonimii ataca nominal pe unii utilizatori si nu-l poti sanctiona ca pe cel inregistrat pe TPU. Exista totusi o solutie, la intrebarile care sunt puse in bataie de joc, sa le dam Caracter irelevant si atunci le-am blocat intrebarea, pentru ca acelasi lucru fac si ei cu noi. Este o propunere, s-ar putea sa primesc si reactii negative la ea si nu m-as mira, sa fie tot un anonim.
TPU ca orice sistem, are si uscaturi. Doar asa, prin comparatie cu ei putem aprecia "padurea vie" din jurul nostru. Ramarcandu-i nu le dam decat apa la moara. Lasati-i sa fie anonimi. Tot asa vor si disparea, anonimi.
Unul dintre actorii mei preferati e Toma Caragiu, genial in toate rolurile interpretate; chiar aseara am revazut Monologul dracului.Si m-am minunat, ca de fiecare data, cat de expresiva este limba noastra. Voi cate expresii care sa contina cuvantul "drac", cu toata gama lui de sinonime, puteti gasi?
Cred ca am facut o greseala:in loc sa pun o intrebare in locul unde trebuia am dat un raspuns unde nu trebuia, Daca apare cer scuze; uneori sunt neatenta.
Intrebarile care nu-si au locul, pot fi, foarte usor raportate sau, pur si simplu, nu mai raspunzi! Eu sincera sa fiu nu am dat peste astfel de exemple
; poate n-am intrat eu la "ore potrivite"
. Cat despre TPU, e ceva mai altfel decat atunci cand mi-am facut eu cont; poate si din cauza conflictelor din ce in ce mai dese... poate si din cauza ca numarul membrilor a crescut foarte mult...sa fie la fel nu putem face, dar sa-l facem mai bun ca inainte am putea![]()
.
Care comunitate? Cea dinaintea functiei de raportare?
Cu sau fara aceasta functie, scopul tau pe site ramane acelasi. Si pe mine m-a enervat la inceput aceasta functie deoarece erau mult prea multe intrebari care nu-si aveau rostul, dar mi-am dat seama ca nu trebuie sa ne alarmam.
Raspunde la intrebari dupa dispozitia care o ai si lasa timpul sa le rezolve pe toate. Cine stie ce alte,, functii`` vor mai aparea, menite sa atraga atentia utilizatorilor.
Nu esti singurul deranjat de lucrul asta, mai sint si altii, uite aici
http://www.tpu.ro/......rebari-si/
De fiecare data cand postezi o intrebare sau, uneori un raspuns iti apare ca nu trebuie sa jignesti, dar unii incalca regulile... Oricum, aici cui dai funda? ![]()
TPU nu stiu cum ar putea deveni ca alta data, pentru ca tot felul de oameni posteaza commuri fara sa gandeasca.