| Ion1989 a întrebat:

Nu stiu daca exista asa ceva, exista vreo usa cu telecomanda sau care sa o poti deschide/inchide de la distanta folosind o aplicatie de pe telefon? Folosind o aplicatie de pe telefon sa poti inchide/deschide o usa de la vreun garaj/sopron de la vreo cativa km? Sa se deschida de tot usa. Mi-ar fi mie de folos ca sa nu mai merg pe jos
intr-un loc anume sa tot deschid o usa si dupa sa vin iar sa o inchid,

11 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Exista, normal ca exista.

| Ion1989 explică (pentru suntserios):

Vreun link? Dar sa mearga si de la 5 km

| johnnny123 a răspuns (pentru Ion1989):

Omule, din moment ce este controlată dintr-o aplicație web de pe telefon, poți să o deschizi și din Australia.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Ion1989):

Și din India daca ai conexiune la net

Ok si vreau ca usa sa se deschida sa se miste nu doar sa se descuie, undeva departe la o casa tin undeva niste animale inchise si de la distanta vreau sa se descuie usa prin aplicatie pe telefon dar si sa se miste usa ca sa poate iesi animalele afara

Incuietoarea asta mi se pare buna si as vrea sa o cumpar

https://www.emag.ro/......DWRF48YBM/

| Solane a răspuns:

Dar la casa aia cu sopronul vitelor ai internet?
Si nu cred ca incuietoarea aia rezolva problema. Tie iti trebuie ceva care sa ridice poarta. Sau sa o dea in laturi. Ce arati in link, doar deblocheaza zavorul. Nu deschide larg poarta.

| Ion1989 explică (pentru Solane):

Am internet acolo este Wi-FI, acolo este o usa pusa, mda voiam o usa care sa o pot descuia prin aplicatie dar si sa se miste prin aplicatie ca sa poata iesi animalele afara

| Ion1989 explică (pentru Solane):

Cred ca imi trebuie separat o usa cu o aplicatie diferita care sa poata face asta nu?

| Ion1989 explică (pentru Ion1989):

Nu gasesc nicio usa care sa o poti misca printr-o aplicatie

| Cipi1212 a răspuns:

Nu cred că s-a inventat așa ceva.