Salut!
1 Reinstalarea Windows-ului se face numai cand ai o problema serioasa ca si cum nu merge pc din cauza unui virus sau o problema grava.
2 Daca ai probleme cu systemul de operare ca iti merge incet descarca un antivirus sau un program pentru ati creste performanta.
3 Daca este vorba de updaturile la Windows se face odata la 3 luni ar fi indicat.
4 Daca reinstalez mereu windowsul chiar daca nu ai nicio problema in system tot ce faci este sa iti strici pc de ce.
Sa o ei logic daca reinstalez sistemul de 20 de ori cu un alt windows creez ca mai tine asa usor pasul (chiar daca s-a sters windowsul de dinainte si toate lucrurile) crez ca mai merge la fel de bine ca prima data?
Reinstalarea de prea multe ori la sistemul de operare poate duce la scricarea pc sau la virusarea lui.
Daca nu are nici o problema, de ce sa il reinstalezi? Il reinstalezi daca are vreo problema
Nu exista o regula, totul depinde cum iti intretii calculatorul. Eu nu mi am mai reinstalat sistemul de operare de 3 ani
Niciodata. Doar cretinii reinstaleaza una doua. Cine are cap isi instaleaza frumos sistemul, isi pune drivere/programe, face update-urile la zi, apoi isi face o imagine de backup. In caz de ceva, restaurezi imaginea in 10-15 minute si nu stai ca jita sa pierzi juma' de zi.
Cand crezi tu ca sistemul de operare nu mai are aceeasi fluiditate ca in prima zi a instalarii.
Cand decizi tu ca trebuie:
Cand ti se misca greu;
Cand nu merg aplicatile;
Cand ti se strica...
Numai cand ai vreo problema, asa cum ti-au spus si ceilalti.
vladutzumuresan1996 întreabă: