| GPA a întrebat:

Pe Publi24 am un cont făcut. Mă scoate afară după 30 de secunde și îmi cere sa mă loghez iar. Nu mi-au rezolvat problema cei de pe Publi24. Întrebarea este, daca șterg contul nu se poate șterge și adresa de email din baza de date că sa pot să-mi fac alt cont cu aceeași adresă de email? Pe OLX se poate șterge contul și să se creeze altul cu aceeași adresă. N-aș vrea sa-mi fac o alta adresă de mail doar pentru Publi24, altă variantă nu știu dacă am că nu știu ce să fac, am așteptat aproape o lună, am vorbit cu ei și tot nimic că nu știu nici ei care e problema. Am incercat și de pe laptop, de pe alt telefon, pe altă rețea WiFi...

Atâta scrie la setări (daca ștergi contul nu poți să mai folosești aceeași adresă de email că sa deschizi altul. Olx cum poate... ).

Am întrebat și pe Gemini, teoretic se poate face alt cont dacă se șterge adresa de email din Publi24. Nu știu dacă în situația asta colaborează Publi24

2 răspunsuri:
| PandaPixel99 a răspuns:

Suportul de la Publi24 lasă de dorit. Niciodată nu reușesc să mă autentific în cont prin aplicația lor „minune", indiferent dacă încerc cu Facebook sau Google. Am testat și pe Android, și pe iOS – aceeași poveste.

În plus, am avut două conturi pe care nu le-am folosit prea mult și s-au gândit să le șteargă fără să mă anunțe ce urmează să se întâmple. Când am încercat să creez altele, surpriză: nu mă lasă, pentru că „adresa de e-mail a fost deja folosită". Da, a fost folosită, în conturile pe care chiar ei mi le-au șters, dar asta nu înseamnă că ar trebui să blocheze definitiv adresa.

Le-am scris în martie, mi-au trimis doar scuze și explicații, dar problema a rămas nerezolvată. Suntem deja în septembrie și tot nu funcționează nimic. În final, am ajuns să folosesc adresa de e-mail a mamei mele, pentru că altfel nu am cum să mai intru pe platforma lor. Direct pe site, că aplicația e varză.

Dacă tu crezi ca o sa rezolvi ceva : zero, null. Dacă ștergi contul pățești aceeași poveste ca mine. Nu mai poți crea alt cont folosind aceeași adresă de e-mail

| Drona a răspuns:

Daca tot stii sa vorbesti cu ei, cere sa-ti stearga mailul din aplicatia lor.