Da, este vorba de windows contrafacut. Problema e ca aceasta rezolvare este doar vizuala. Adica doar iti sterge acea emblema cu Windows Genuine... dar ramai cu imposibilitatea de a mai face update-uri la Windows. Cauta pe google, sunt cateva rezolvari mai eficace dupa care poti face update in continuare, sau iti poti cumpara un windows original.
Numai bine, Shin
Ma scutiti toti cu cestia '' iti iei windows licentiat'' hai ma scutiti eu de exemplu am avut windows licentiat pana acum cateva saptamana bune dar azi am aflat ca nu mai am,,, cauza? cand l-am dus la unu specializa in calculatoare cica atata mi lo **** de nu mai am windows original,,,, so nu va mai dati destepti ca chestia windows licentiat,,, e degeaba si eu acum,,, eu acum am dat si o gramada de bani si si degeaba,,, pentru ca l-am luat acum ceva ani buni si acum ca criza ai mei nu au bani sa dea 20 si de milioane pentru calk meu,,,,, misto nup?
Pentru alte hackuri cum ar fi PayPal sau Credit carduri contactati-ma la : exha_ustiv@yahoo.com. Pentru Genuine remover > http://www.filehost.ro/......ACKED_rar/