| Diva a întrebat:

Pentru cei "loviti" de Windows Genuine intrati in :

1. >>CWindowsSystem32 si se dau rename la fisierele: WgaLogon. dll si WgaTray. exe de exemplu Wy. dll si Wz. exe moment in care ele nu mai pot opera.
2. >CDocuments and >SettingsAll >UsersApplication >DataWindows Genuine Advantage si se da delete acestuia (Windows Genuine Advantage)
3. Restart

Eu asa am scapat de el. Sper sa va ajute.Bafta

14 răspunsuri:
Shin
| Shin a răspuns:

Da, este vorba de windows contrafacut. Problema e ca aceasta rezolvare este doar vizuala. Adica doar iti sterge acea emblema cu Windows Genuine... dar ramai cu imposibilitatea de a mai face update-uri la Windows. Cauta pe google, sunt cateva rezolvari mai eficace dupa care poti face update in continuare, sau iti poti cumpara un windows original.
Numai bine, Shinwinking

| Smackdown a răspuns:

Daca nu gasiti wga dati la search

| Diva explică:

@Prince_of_Persia la mine nu a functionat cu Remove Wga

| Diva explică:

@nauca Imi dai tu bani sa cumpar Windows cu licenta?

| YepIsSuspended a răspuns:

Vrei sa spui windows contrafacut?

| nauca a răspuns:

Saaaaau...va cumparati windows cu licenta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mersi stiam si asta dar mai simplu e cu Remove Wgawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E valabil si pentru persoanele care il au de vreo cateva luni? big grin

mersi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@nosugar daca l ai redenumit nu avea cum sa functioneze,, remove wga" fiindca nu il mai aveai sau il aveai cu alt numewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu gasesc wga

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa este, ai avut dreptate.iti multumesc din suflet.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma scutiti toti cu cestia '' iti iei windows licentiat'' hai ma scutiti eu de exemplu am avut windows licentiat pana acum cateva saptamana bune dar azi am aflat ca nu mai am,,, cauza? cand l-am dus la unu specializa in calculatoare cica atata mi lo **** de nu mai am windows original,,,, so nu va mai dati destepti ca chestia windows licentiat,,, e degeaba si eu acum,,, eu acum am dat si o gramada de bani si si degeaba,,, pentru ca l-am luat acum ceva ani buni si acum ca criza ai mei nu au bani sa dea 20 si de milioane pentru calk meu,,,,, misto nup?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru alte hackuri cum ar fi PayPal sau Credit carduri contactati-ma la : exha_ustiv@yahoo.com. Pentru Genuine remover > http://www.filehost.ro/......ACKED_rar/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mersi mult pentru sfaturi.eu le-am aplicat si am scapat de problema.