| LisaJulie a întrebat:

Poate sa se viruseze laptop-ul dacă cineva a accesat o versiune veche a jocului Roblox descărcată? Am înțeles ca ofertele de descărcare a versiunilor vechi ale jocurilor sunt scam!

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Pe acelasi laptop da.

| gabicoo a răspuns:

Da. Orice fișier descărcat de pe internet trebuie scanat online pe virustotal.com
Sunt 70 de antiviruși acolo - dacă ei nu descoperă ceva atunci poate fi instalat. Dar orice antivirus ai pe PC chiar și gratuit are capacitatea de a găsi virusul.

| ReddY25 a răspuns:

E posibil

| Cipi1212 a răspuns:

Anumite jocuri conțin viruși.

| LisaJulie explică (pentru Cipi1212):

Da, jocurile descarcate online

| KilljoyIdiot a răspuns:

Da, șansele să iei un virus sunt foarte mari.

Ai observat cum Roblox te obliga mereu sa actualizezi când vine un update? Practic, as zice ca e imposibil sa accesezi o varianta veche a jocului. Chiar dacă reușești sa o descarci de pe cine știe ce site, nu va merge.

| KilljoyIdiot a răspuns (pentru KilljoyIdiot):

Deci da, acele variante sunt simple escrocherii...

| LisaJulie explică (pentru KilljoyIdiot):

Ideea e ca nu știu ce tot descarca! Am o ruda minora, nu are laptop și o mai las pe al meu! Ea intra pe modul incognito și nu știu ce face

| KilljoyIdiot a răspuns (pentru LisaJulie):

Hm...eventual poti incerca sa stergi toate fisierele suspecte si sa scanezi laptopul cu un antivirus bun.

Cand eram mai mica, si eu obisnuiam sa descarc chestii din astea, dar printr-un miracol nu s-a intamplat nimic. Poate ai si tu noroc! De asemenea, cred ca ar fi bine sa ai o discutie cu acea ruda, ca sa se evite astfel de incidente pe viitor! happy