| Fly2Sky a întrebat:

Sall de ce nu-mi merge megaupoad imi tot da notice funda

Răspuns Câştigător
| nosferatu a răspuns:

Fondatorul megaupload a fost arestat cica risca 55 de ani de puscarie. Cred ca de asta e inchis site-ul.

| BodyFleci a răspuns (pentru nosferatu):

Da men a fost inchis dar nu de asta s-a inchis megaupload ci intrebarea e de ce a ajuns acel om la puscarie? Pt ca FBI l-a arestat deoarece punea pe megaupload multe programe care nu erau facute de el, apoi cerea taxa sa fie puse pe site-ul lui de catre persoane care nu au creat insasi acele programe iar noi le luam gratis, astfell nerespectand regulile ACTA laughing Asta e raspunsul corect, de aceea a fost inchis Megaupload.

| nosferatu a răspuns (pentru BodyFleci):

O fi asta raspunsul corect fratele meu. eu am raspuns ce stiu atat., nu-mi pasa de vestita 'funda'.

| BodyFleci a răspuns (pentru nosferatu):

Mie imi pasa sa stii si tu nu ai dat un raspuns asa folositor deci... depinde si de varsta si "mintea" celui care publica intrebarea laughing

| nosferatu a răspuns (pentru BodyFleci):

Mie nu imi pasa de ce iti pasa tie.

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Inchis de FBI si arestati faptasii pentru incalcarea drepturilor de autor.

| eucumine010 a răspuns:

E inchis. Nu se mai redeschide.

| ionutandrei95 a răspuns:

Din cauza ACTA... multe o sa fie inchise... gen youtube. nu o sa mai poti downloada melodii gratis videoclipuri nici macar imagini

| AbbyG a răspuns:

Megaupload a fost sters.

| Rony2012 a răspuns:

Din cate am inteles megaupload, s-a inchis. deci e inchis site-u

| BodyFleci a răspuns (pentru Rony2012):

Da s-a inchis din cauza ACTA. FBI a inchis Megaupload deoarece de acolo se descarcau multe programe, jocuri etc. gratis... Pacat ca s-a inchis era cel mai bun site de descarcari online. Sper ca ti-am fost de ajutor. Funda? big grin

| Rony2012 a răspuns (pentru BodyFleci):

Nu pentru mine este raspunsul, ci pentru WaR200...

Întrebări similare