| claude42 a întrebat:

Sallll lume! am un pc cu un gb ram procesorul de 3, 06 ghz si vreau sa-mi pun ubuntu pentru ca m-am saturat de virusi si vreau sa-mi spuneti ce versiune merge ff bine si daca gasesc vreun driver pentru ati radeon hd 3450 agp? ps : jocurile merg pe ubuntu cu wine deci no comment. laughing

Răspuns Câştigător
| 0rlando a răspuns:

Orice versiune de ubuntu merge foarte bine, ai auzit tu vreodată pe cineva să se vaite de ubuntu?laughing Și driver, sigur găsești.

9 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

EU zic asa: instalezi ubutnu 12.04. LEgat de drivere, te anunta el,, cand poate sa instaleze driverele, stie si singur ce sa faca, doar cand vrea.

| claude42 explică:

Dar m-am uitat pe net si multi sau plans ca nu au gasit driverele la ati redon hd 3450 agp pentru ubuntu

| claude42 explică:

M-am decis sa instalez ubuntu 10.10. si sunt mai multe versiuni care o instalez?

| BLKZ a răspuns (pentru claude42):

Ubuntu 10.10 e o versiune veche. Vezi ca a aparut 12.04(parca), pe aceea o descarci. De drivere nu-ti fa probleme, de multe ori ti le instaleaza automat.
Si nu toate jocurile merg excelent cu wine.

| claude42 explică:

DE ACCEA imi instalez ubuntu 10.10 pentru 12.04 nu-mi place crying si numai counter strike vreau sa-mi mearga desigur cu lagu mic si ma refeream ca sunt ubuntu 10.10 i388 parca care o aleg ca sunt multe de astea?

| BLKZ a răspuns (pentru claude42):

Zi-mi si mie cum se face ca nu-ti place 12.04 cand e prima oara cand folosesti acest sistem de operare?
Iti mai repet, instaleaza 12.04 ca pierzi multe imbunatatiri.

| claude42 explică (pentru BLKZ):

Ok. instalez ubuntu 12.04.dar merge mai bine ca xp si incape pe un cd?
nu imi merge dvd.si daca nu-mi place ma pot intoarce la xp
?

| claude42 explică:

Ok. instalez ubuntu 12.04.dar merge mai bine ca xp si incape pe un cd?
nu imi merge dvd big grin.si daca nu-mi place ma pot intoarce la xp
?