| charlottew a întrebat:

Am revenit cu o alta intrebare. Vreau sa trag un concert pe un cd dar depaseste 700mb, si are 769mb.Cu ce program as putea sa ii miscorez marimea, dar nu foarte mult pentru ca din cate stiu ii modifica atat calitatea video cat si cea audio.Cum sa il fac de la 769 sa ajunga la 700mb sau chiar mai mic dar fara sa i se modifice calitatile? Ca de fiecare data dau funda celui care mi se pare ca a gasit solutia cea mai buna!

3 răspunsuri:
| pepe a răspuns:

Dacă este în format ''. avi'' converteşte-l în divx, aşa mai reduci din mărime şi nu îi modifici calităţile. Eu un fişier avi de 699 Mb l-am redus cu divx la 688 Mb.

| pepe a răspuns:

Luchass, mă refeream la fişiere cu extensia ''. divx'', convertite cu DivX Plus Converter la rezoluţie 720 x 576 (Home Cinema), de la rezoluţie 640 x 480.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pepe, ce ai făcut tu pe acolo? AVI e container, DivX e codec, sunt două lucruri total diferite. Poți avea un fișier AVI (fișier. avi) cu codecul DivX (sau XVid, MPEG, etc). Poate i-ai micșorat rezolutia, dar asta presupune din start să pierzi din calitatea imaginii. Idem și în cazul în care ai mărit compresia, calitatea imaginii tot se pierde.
În funcție de formatul concertului, cel mai bine e să fie convertit în MPEG-4 (container MP4) și să se păstreze rezoluția și bitrate-ul.
Multe camere video filmează în motion-JPG care ocupă foarte mult spațiu degeaba.
Pentru convertirea în MPEG-4 recomand programul Ultra Video Converter sau altele similare.