Daca vrei sa fii up-to-date cu cheltuieli minime, ia ceva cu video integrat si subscriptie GeForce NOW, e vreo 55 EUR/6 luni.
Daca calculatorul iti suporta si recunoaste placa este perfecta pentru jocuri mai ales, o sa fie puternica si dupa 2030 cu siguranta. (jocurile noi vin cu grafici si detalii realistice, dar de asemenea vin si optimizate pe parcurs)
O sa functioneze la setari medium-high gta 6 la anul(acum depinde si de restul componentelor)
De un i5 12450h ce zici? Imi e frica ca ramane rapid depasit si n o sa mai fie suficient fiind generatia a 12 a
Este bun, in jocuri conteaza mai mult memoria pentru incarcarea texturilor / mapa si placa video pentru procesarea datelor ca parte principala
Salut!
Este o placa buna. Daca exista buget era mai buna RTX 4060, dar si RTX 4050 este o placa foarte buna.
Poti juca warzone lejer spre exemplu
Salut! Multumesc de sfat am gasit o varianta de la msi cu 4060 e practic acelasi laptop ca cel despre care am vb are acelasi procesor aceeasi memorie doar placa difera dieferenta e de vreo 600 de lei si cred ca o sa aleg varianta cu rtx 4060
Cu placere! daca gasesti o varianta ok pe www.pcgarage.ro
iti las un cod de reducere valabil pentru aproape orice comanda pe site: VU2AATJJ
codul se introduce inainte de finalizarea comenzii in sectiunea cosul meu apasand pe "Ai un voucher, cupon de reducere sau card cadou? Click aici sa-l introduci."
Este o placă video bună, are consum redus. Până în 2026-2027 va fi suficientă pentru 1080p, dar va necesita ajustări grafice în jocurile mai exigente.
LisaJulie întreabă: