| SacuiuRobert926 a întrebat:

Salut, ce pot sa fac ca sa pot pune fotografiile mele postate pe Facebook sa fie publice pe pagina mea ca nu pot face decat sa imi vada prietenii?

| Ora de net a răspuns:

Salut!

Atunci când creezi o postare pe Facebook vei vedea în partea de jos un chenar cu una dintre următoarele variante: Public, Prieteni, Prieteni cu excepția, Anumiți prieteni, Doar eu, Personalizat. Când dai click pe chenarul respectiv va apărea întrebarea "Cine dorești să vadă asta?" și toate opțiunile menționate mai sus. O poți selecta pe cea dorită pentru acea postare.

Pentru a modifica setările de confidențialitate pentru o poză deja postată, deschide poza respectivă -> Editează -> același chenar de care am menționat mai sus -> alege opțiunea dorită -> Editare terminată.

În general, îți recomandăm ca pozele cu tine sau alte persoane din jurul tău să aibă Setarea de confidențialitate vizibilă doar Prietenilor tăi. În felul acesta îți este mai ușor să controlezi cine are acces și cine nu la pozele respective.

Ora De Net
3 răspunsuri:
| Furnicuta000 a răspuns:

Cand postezi o poza te uiti sus unde scrie numele tau si apesi pe iconita aceea de unde alegi "public". Din momentul ala se va seta automat la toate pozele VIITOARE. Daca vrei sa faci publice si pozele mai vechi apesi pe acele 3 puncte din dreapta si o sa iti apara "editeaza confidentialitatea" si alegi public.