Descarca Pc Wizard 2012 si acolo la placa de baza dai click pe rami si iti afiseaza cat poti pune maxim
Multumesc, se pare ca tu ai dat singurul raspuns Bun.
Sa inteleg ca te-ai descurcat? f bine cu multa placere
Decat pe pagina producatorului afli cat suporta maxim placa de baza.
Posteaza numele complet al placii de baza si o sa iti spunem cat suport maxim.
Crezi ca ne incalzeste pe noi ca ne-ai spus ca ai AMD sempron? Cauta pe site-ul producatorului modelul tau de placa de baza. Ti-am spus exact ce nu vroiai, dar asta e raspunsul. Ti-e lene sa citesti pe placa de baza cum se numeste si ce model e? Sau vrei sa ghicim noi?
Nu am cerut propuneri de gneul, poate vreau sa salvez pc-ul asta + ca nu il folosesc pentru jocuri si altele, doar pentru proiecte si alte prostii pentru scoala.
Nu e al meu, intrebarea poate fi pusa in numele oricui, astfel de raspunsuri dau numai haterii ce stau in fata pc-ului toata ziua si doar asta stiu sa faca.
Si daca chiar vrei sa stii, ca vad ca tot " te pricepi " Am windows XP professional 3, SP 3, nu cred ca tu ai auzit, pentru ca ai prea putini neuroni.
Ieshi ma,, daca ai cautat pe google 2, 3 termeni din it te crezi desthept? panarama cu generatia asta de copii
Vezi, nici nu stii sa scrii, asta dovedeste cat de putina minte ai.
Joaca-te mario in continuare.ok
E ca si cum intrebi: Masina mea are 4 roti, cu ce viteza maxima poate sa mearga?
LisaJulie întreabă: