| Rocked_Edy_1990 a întrebat:

Salut, Deci am la PC urmatoarele : AMD semprom 2800+; Socket AM 2 (940); 1,6 GHz; 512 Mb RAM,

Vreau un site unde sa vad cata memorie RAM suporta MAXIM placa mea de baza, Nu imi ziceti " cauta pe google pe site-ul producatorului, bla bla bla, Eu am spus ce am mai sus, Ziceti-mi voi site-ul si eu dau funda celui ce imi da site-ul corect!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Descarca Pc Wizard 2012 si acolo la placa de baza dai click pe rami si iti afiseaza cat poti pune maxim

| Rocked_Edy_1990 explică (pentru anonim_4396):

Multumesc, se pare ca tu ai dat singurul raspuns Bun.winking

| anonim_4396 a răspuns (pentru Rocked_Edy_1990):

Sa inteleg ca te-ai descurcat? f bine cu multa placere happy

15 răspunsuri:
| Intruder19 a răspuns:

Decat pe pagina producatorului afli cat suporta maxim placa de baza.

Posteaza numele complet al placii de baza si o sa iti spunem cat suport maxim.

| K0sti a răspuns:

Crezi ca ne incalzeste pe noi ca ne-ai spus ca ai AMD sempron? Cauta pe site-ul producatorului modelul tau de placa de baza. Ti-am spus exact ce nu vroiai, dar asta e raspunsul. Ti-e lene sa citesti pe placa de baza cum se numeste si ce model e? Sau vrei sa ghicim noi?

| Chriistos a răspuns:

Decât să îți mai bagi RAM în PC-ul ăla, mai bine îți iei alt PC.

| Rocked_Edy_1990 explică (pentru Chriistos):

Nu am cerut propuneri de gneul, poate vreau sa salvez pc-ul asta + ca nu il folosesc pentru jocuri si altele, doar pentru proiecte si alte prostii pentru scoala.

| sebastyanSEBI a răspuns:

Ce procesor mic ai laughing ce windows ai 98?

| Rocked_Edy_1990 explică (pentru sebastyanSEBI):

Nu e al meu, intrebarea poate fi pusa in numele oricui, astfel de raspunsuri dau numai haterii ce stau in fata pc-ului toata ziua si doar asta stiu sa faca.

Si daca chiar vrei sa stii, ca vad ca tot " te pricepi " Am windows XP professional 3, SP 3, nu cred ca tu ai auzit, pentru ca ai prea putini neuroni.

| sebastyanSEBI a răspuns (pentru Rocked_Edy_1990):

Ieshi ma,, daca ai cautat pe google 2, 3 termeni din it te crezi desthept? panarama cu generatia asta de copii

Vezi, nici nu stii sa scrii, asta dovedeste cat de putina minte ai.

| sebastyanSEBI a răspuns (pentru Rocked_Edy_1990):

Joaca-te mario in continuare.ok

| daninicol a răspuns:

4 gb este maxim

| MaRkYaNn a răspuns:

4 gb este max pentru ce ai tu happy

| IlieMoromete a răspuns:

E ca si cum intrebi: Masina mea are 4 roti, cu ce viteza maxima poate sa mearga?