Frica de avion este auto indusa, fiindca-i dovedit ca sansele sa ai accident cu avionul este minim, fata de mersul cu masina, care-i maxim.
Eu fac zboruri transoceanice anuale, de cate 24 de ore (cu 2-3 escale) si nu am murit inca
Avionul este de departe... Repet, de departe cel mai sigur mijloc de transport
Adică tu o să pleci - sau nu - cu avionul doar dacă noi iți spunem asta. Sau nu. Ce glumă!
Hai, ne lași?
De statistică ai auzit? Știi ce procent din totalitatea zborurilor se prăbușesc? Îți spun eu: în jur de 0. 0001%
La știri vorbesc doar despre zborurile prăbușite și asta îți dă senzația că se întâmplă frecvent. Dar nu vorbesc niciodată despre zborurile care s-au desfășurat fără incident, și care sunt de un milion de ori mai multe decât alea care se prăbușesc.
Pe planeta asta sunt cam 100.000 de zboruri comerciale PE ZI. Iar în orice moment în aer se află între 15000 și 20000 de avioane.
Foarte rar se intampla accidente fatale cu avionul. Asta pentru ca inainte de decolare se verifica avionul de fiecare data. Am zburat de 7 ori cu avionul pana acum si nu s-a intamplat nimic. Dupa cum vezi, sunt in viata.
E sansa mai mare sa te loveasca masina pe strada ca pieton decat sa mori cu avionul
Acidente aviatice sunt cam... 3-4 seriose pe an poate?
Accidente rutiere seriose sunt cam 3-4 pe minut poate?
Alege tu care e mai sigur