| mafiotuXXL a întrebat:

Salut.
Stie cineva cum reglez sensibilitatea la CURSOR (la Mouse) ca mi se pare ca merge cam incet... Dau fundita la cel mai util raspunss + Vot.

Răspuns Câştigător
| βέiiiβiiişoor a răspuns:

Buna happy

Intra in "start" si da la Control Panel. Apoi intra la "Printers and Other Hardware". Si vezi ca mai jos trebuie sa scrie "Mouse" si arata un mouse alb parca big grin. Da click happy. Iti apare o fereastra. Tu esti in "Buttons" maii jossss trebuie sa iti apara ca un fel de sageata verde si o misti pana crezi tu ca e binehee hee[Double-click speed.] Apesi pe "Apply" [faci asa pana gasesti pozitia corectabatting eyelashes] Apoi du-te "Pointer Options" si veiz la "Motion"misti ala iar pana crezi ca e bine :d. Apoi dai "Ok" si gata.batting eyelashes

Sper ca te'am ajutat :**

Funda?batting eyelashes

Pa, pa pup :*.

11 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

In Control Panel/Mouse/Buttons/Pointer Options/Select a pointer speed

| Gabriel892 a răspuns:

Start/control panel/mouse/pointer options/select a pointer speed

| YunaFFX a răspuns:

Start->Control Panel->Hardware and Sound->Din optiunile existente, cauti "Mouse" si selectezi->O sa-ti apara o fereastra numita "Mouse Properties" si ai mai multe tab-uri ca sa zic asa (buttons, pointers, pointer options, wheel, hardware). Selectezi tab-ul "Pointer Options"->Este prima optiune "Select a pointer speed"->Cursorul acela il misti in asa fel incat sa ajungi la sensibilitatea dorita. Asta e pentru Windows 7. Pentru Windows XP e asemanator, cu mici diferente, arata direct Mouse Properties acolo, din ce mai tin eu minte. Sper sa-ti fie de folos.

Răspuns utilizator avertizat
| victtor a răspuns:

Intri in control panel si mouse si acolo ai de reglat

| TrendyHedgehog a răspuns:

Dai pe butonul de start cauti control panel intri in el si dupa cauti o aplicatie care se numeste mouse intri in ea si te uiti pe acolo ca trebuie sa fie.

| selfie a răspuns:

Start->Control panel->Mouse->Pointer options->Slow/Fast (Alegi mai repede daca tie iti merge incet)
Daca nu apare in control panel mouse dai in stanga switch to clasic view

| Ritska a răspuns:

Te duci in START (din bara jos) -> Control Panel -> Mouse -> Pointer Option si setezi viteza, eu asa fac!winking

| Mircea1209 a răspuns:

Start-Control Panel- Printer and Other Hardware- Mouse-Pointer Options si reglezi la ce viteza iti doreste sufletul happy

| Seby_3351 a răspuns:

Da trebuie dasfacut si are o rotita acea rotita trebuie ori schimbata, ori stearsa de praf...

| ProToOoTyPe a răspuns:

Intri start -->control panel -->mouse---->pointer option [din taburile de sus] si aia acolo select pointer speed.si reglezi

FUnda\?:X