| alexandero a întrebat:

ajutati-ma si pe mine nu stiu de ce tot imi cade netu, da im icade netu numai seara! ce potm sa fac sa nu mai cada netu!( netu am de la romtelecom, si daca i sun si ii spun sa imi schimbe modemul trebuie platiti modemul?) ( asta asa am pus-o sa ma votati da-mi un vot acceseaza linkul si da vot http://www.concurs.metin2vidra.ro/vot.php?player=BestSur a te rog vot si daca vr dai mai departe ajuta-ma cu voturi si voteazama 24/24 de ore

Răspuns Câştigător
| DeyCj a răspuns:

Așa deci vrei voturi nu răspuns la întrebare.whistling
Ei bine acum dacă tot ai pus întrebarea îți voi răspunde. Poate că ai auzit de legea 161 care se referă dreptul cosumatorului de a rezilia contractul cu furnizorul de servicii de comunicații fără a plătii taxe de reziliere sau alte penalități dacă serviciul nu este furnizat în paramatrii.Și tu poți face asta, asta ar fi una din soluții. Dacă tot nu te poți lepăda de romtelecom care area cele mai penale servicii de internet și comunicații de pe piață atunci ia o placă wireless de preferat cu antenă detașabilă și cu rază de captare cât mai mare și când ai necazuri folosește wireless-ul, nu există să nu găsești p rețea wifi ne parolată pe o rază de 150m indorr și outdorr și 200-300m,distanță ce se poate extinde și la 500m dacă folosești o antenă externă poziționată undeva la înălțime și unde nu sunt interferențe(de exemplu pe bloc). Investiția nu ar trebui să depășească 70ron(mă refer aici la un stik wifi tp link dar găsești și unul cam la 30 de ron un totolink și merge și pe linux și pe Windows, numai că pe Windows trebuie driverii instalați, la fel și pentru tplink, dar pe linux numai plug and play și setare conexiune nouă și setare conexiune de rețea implicită wlan0).Succes

0 răspunsuri: